Xenons džerim » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Xenons džerim

Lapas: 1 2 3 4 [5]
Xenons džerim ( 7955 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

nju tak rakstiju
man patik. izskatas ka redzet var talak.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Un kā ir ar vecajiem voyageriem 1995- vai kāds var ko ietekt ko darīt ar gaismām? esmu tiko ticis pie ši auto un pa nakti vienkārši nav iespējams pabraukt arī ar tālajiem - tie ir vel sliktāki ka eiropas auto parastie tuvie. Esmu dzirdējis, ka var iebūvēt no Opel Vektra lukturus, vai kā var redzēt uz ielām lielākajai daļai ir papildus lukturi saskrūvēti, bet ja to visu negribās vai ir iespējams tikt cauri ar šajā tēma tik dudz pieminētajām super lampām pa ~ 21 Ls??? vai xenonoem???

Atbildēt uz šo ziņu
janchux-l

238 ziņas

PM

Ar lampu maiņu cauri netiksi, jo parasti jau šitiem lukturiem ir nosprāguši reflektori, nav ari skaidrs, kāpēc taivānieši ražo tikai amerikas variantu, eiropas nav.Savam uzliku divus miglas lukturus, kas deg kopā ar tuvajiem, un divus prožektorus kopā ar tālajiem, pa dienu, protams, viņus neslēdzu, nesen izgāju arī apskati ar visiem tiem lukturiem.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

95 g tas ir kantainais? vai jau apaljais? tikts var ar puleshanu un spogulju mainju. + labas spuldzes.
http://photos.fotki.lv/photos/13/W0001853/000185294/000018529395_%23_3_%23_Onik.jpg

migliniekiem parastas spuldzes a tuvajiem pa 21ls. HID narva. nju focene naf tik izteikts bet nju miglinieki tadi dzelteni bet tuvie balti.
:roll:

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 4 [5]

Forums » Tehniski jautājumi » Xenons džerim
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online