Xenons džerim » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Xenons džerim

Lapas: 1 2 3 [4] 5
Xenons džerim ( 7956 )
Kvatra

746 ziņas

PM

Juus jau te pa dazjaadaam lietaam runaajat, ja ir xenon, kas ir gaazizlaades spuldzes, tad ir jaabuut automaatiskai lukturu reguleeshanai un mazgaashanai. Shitaas pa 20 ls paaris ir parastaas spuldzes ar lielaaku jaudu, par ko var izchakareet skatee, tik tad vinjam jaanjem spuldze laukaa

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

karocj man ta spuldze ir 55w tapat ka standarta. skati gaju noko neteica vienigais shamie staveja probe ta temperatura nav karstums bet krasa. lampas temp ir tada pasha. un par to pildijumu. lampas ir HID ieksh gugla var atrast kas ir hid. karocje lampeli ieksha ir xenons sadzits. nevis vakums. man lampeles patik, redzet var labak un smukak ari ir

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Onic tātad problēmu apskatē nebūs!Tas ir labi.Cik koplektā ir lapmu?Man vajadzētu tālajiem,tuvajiem un gabaritiem.Cik tas varētu izmaksāt?

Atbildēt uz šo ziņu
janchux-l

238 ziņas

PM

Jā, gadu brauc, un spīdina tās spilgtās gaismas citiem acīs, ka ciest nevar, vienīgais labums, ka vojādžers ir augsts, un tā acīs nespīd! :shock:

Atbildēt uz šo ziņu
Jurčiks

445 ziņas

PM

Kvatra"]Juus: "
Tas ir skaidrs ka tas nav nekāds xenons, bet jautājums bij tieši par šitām zilajām lampiņām.
Runājot par xenonu, ir jābūt ne tikai automātiskai augstuma korekcijai un mazgātājiem, ir vel teikts ka aizliegts lietot lokizlādes spuldzes lukturos, kas nav paredzēti to lietošanai , tas nozīmē ka ja uz luktura marķējums norādīs ka tas ir domāts halogēnai spuldzei tad xenons neies cauri, bet cik zināms tie kam ir šāda poblēma arī uz apskati pārliek parastās lampas un pēc tam atkal gadu brauc.

Atbildēt uz šo ziņu

GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Munds"]Jā,: "

Taisnība!! Tas toč, ka tagad acīs tā nespiež, jo sēž augstāk!
Zenoni tie ir , ne xenoni

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

par lampam nezinu. man bija h4 lampele sanaza 23 ls par 2 gab. h3 pasutiji no ebay sanaca 12ls

Atbildēt uz šo ziņu
Miltins

260 ziņas

PM

onic"]par: "

Nu un kāds tad rezultāts? Ir kāda jēga?

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 [4] 5

Forums » Tehniski jautājumi » Xenons džerim
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online