Xenons džerim » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Xenons džerim

Lapas: 1 2 [3] 4 5
Xenons džerim ( 7956 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Var jau arī ielikt piem.80/100 spuldzes
:wink:
Ja jau reflektors nekūst, tad skatē neviens neko nevar teikt! Spilgtumu jau nemēra, bet augstumu staram. A par xenoniem ir konkrēti atrunāc noteikumos, var likt tikai, ja ir lukturu augstuma korektors.

Atbildēt uz šo ziņu
Kvatra

746 ziņas

PM

+ mazgāšana

Atbildēt uz šo ziņu
Miltins

260 ziņas

PM

Kvatra"]Kaapeec: "

Tur jau tā lieta ka nav vienkāršā spuldze. Spīd nevis kvēldiegs bet gan gāze kas iepildīta kolbā. Tā es sapratu no teksta tajā lapā. Tas nozīmē ka gaismas avots var nebūt fāras fokusā, tad nebūs arī precīzs gaismas kūlis.

Tapēc atkārtoju jautājumu: :?: vai kāds tādas ir lietojis :?:

Starp citu, gaismas augstuma korektors vajadzīgs automātiskais, tas kas ir Voyageros neder

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

onic"]shitas: "

Un kā onic?Lukturi nesils un apskati vari iziet?
Tātād jāmeklē lampas,kas nepārsniedz 100W un karstumu nepārsniedz 3200K.Lukturu apmazgātāji nav obligāti.Šodien nopētiju 3 klases BMW ar xenoniem un viņam nebija lukturu apmazgātāji.Voyageram jau ri lukturu regulācija.

Atbildēt uz šo ziņu
janchux-l

238 ziņas

PM

Locis"]
:
"
tur jau tas joks, ka tas aparāts, ar kuru skatās gaismu augstumu arī parāda gaismas stiprumu, un ja būs 100w lampas, to arī pamanīs

Atbildēt uz šo ziņu
Jurčiks

445 ziņas

PM

Munds"][quote: "

Ja jau reflektors nekūst, tad skatē neviens neko nevar teikt! Spilgtumu jau nemēra, bet augstumu staram. A par xenoniem ir konkrēti atrunāc noteikumos, var likt tikai, ja ir lukturu augstuma korektors.
"

tur jau tas joks, ka tas aparāts, ar kuru skatās gaismu augstumu arī parāda gaismas stiprumu, un ja būs 100w lampas, to arī pamanīs"
Nu cik zinu gaismas stiprumu gan tur nevar noteikt.
Bet jebkurā gadijumā pirms apskates nomainīt lampiņas ir 10 minūšu darbs.

Atbildēt uz šo ziņu

GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG

janchux-l

238 ziņas

PM

tam aparātam, ar ko man augstumu pārbaudīja bija iekšā skala ar rādītāju, kurš rādīja lampas stiprumu vatos, nebūtu pievērsis uzmanību, ja man nepajautātu, kas tās par lampām papildus lukturos-rādīja ap 75w, jo iekšā bija kaut kādas55w+30%

Atbildēt uz šo ziņu
Jurčiks

445 ziņas

PM

Nu pirmkārt noteikumos par tehnisko apskati nekas par vatiem skaitļos vispār nav minēts,ir gan teikts ka tām jābūt ar jaudu ko paredzējis izgatavotājs, un tālo gaismu lukturu kopējais gaismas stiprums nedrīkst pārsniegt 225000 cd vai lukturu marķējumā norādīto gaismas stipruma kontrolskaitļu summa nedrīkst pārsniegt 75 vienības.
Pirms kāda laika tehniskajā apskatē jautāju tieši par jaudīgākām lampām, uz ko man atbildēja....nu spilgtumu jau mēs nemēram......
Var jau būt ka tagad šiem ir modernāka tehnika ,tiešām nezinu.

Atbildēt uz šo ziņu

GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG

Lapas: 1 2 [3] 4 5

Forums » Tehniski jautājumi » Xenons džerim
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online