Voyager / Diesel / Ziema » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Voyager / Diesel / Ziema

Lapas: 1 2 3 4 [5] 6 7
Voyager / Diesel / Ziema ( 12354 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Laikam pirmais reālais ziemas sals, pie manis -12 C.
Mans Voyager joprojām uzstartējas no "pusapgrieziena", lai arī bākā 50/50 vasaras/ziemas dīzeļdegviela. Piedevas nepievienoju. Katram gadījumam iegādājos ":Dinaz" (maksāja Ls6 ar kapeikām) http://www.hi-gear-usa.com/hg/hg_ru/ind ... t&Itemid=1 . Ja degviela sabiezēs, pievienošu. Var kādreiz noderēt, derīguma termiņš bija vēl vairākus gadus.
Tagad uzpildos Lukoilā degvielu ar filtrācijas temperatūru -30 C http://www.lukoil.lv/index.php?1&420&vi ... ews_id=114 , jo Trest pārdeva dīzeļdegvielu ar filtrācijas temperatūru -18 C (vismaz novembra beigās tā viņi paskaidroja, atbildot uz manu e-pastu). Līdz man tālākām uzpildes stacijām slinkums braukt. Jā, vienreiz uzpildījos VIADĀ, pārdevēja nezināja paskaidrot neko par degvielas klasi.
Nav izslēgts, ka kaut kur tirgo arī vasaras dīzeļdegvielu, jo Latvijas likumdošana pieļauj tā tirdzniecību uzpildes stacijās arī ziemā. Lietuvā un Igaunijā tas ir aizliegts. Mūsu tirgotāji paši uzpildes stacijās arī īpaši nereklamē.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Lampiņa, kura iedegas, ja ieslēdz aizdedzi ar atslēgu, kuras galviņā nav imobilaizera čipa (savējam pārbaudīju). Varbūt vēl kādos gadījumos.
Praktiski novērots, ka šī lampiņa pirmā iedagas kā "gļuks" zemam akumulatora sprieguma līmenim. Šis laikam Tavs gadījums.
Ja spriegums būs vēl zemāks, redzēsi ne tikai to vien.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Paldies par info, noderēs! Bet nu šim aķītim noteikti nepietiks ar uzlādēšanu, jo nopirku jau ar tādu, un pēc izskata diezgan bēdīgs. Bet nu vilku cik var izvilkt, un pa ziemu rezerves aķis gan noderēs. Un vēl - ko īsti nozīmē lampiņa Alarm set (ceru ka pareizi uzrakstiju)?

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Man te no rīta tā lampiņa iedegās pirmā, sāka "bļaut", un pēc mirkļa visas pārējās sāka mirgot kā eglīšu lampiņas, bet izslēdzu aizdedzi tad pārstāja, kad pielaidu auto viss it kā bija ok. bet ceru jau ka tas neatkārtosies. (kad nopirkšu jaunu aķi)

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

nopirku ar balto lāci virsū 70Ls , redzēs kā būs rīt no rīta........

Atbildēt uz šo ziņu
bumbieris

333 ziņas

PM

IlmarsG[quote]Piedevas nepievienoju. Katram gadījumam iegādājos ":Dinaz". Ja degviela sabiezēs, pievienošu."
Par vēlu būs ja parafīns izkritīs. Piedeva tikai aizkavē kristalizāciju. Tad jau labāk degvielas filtru vadā līdz.

Atbildēt uz šo ziņu

PLYMOUTH VOYAGER 92 3.0

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Diesel de-geller domāts jau sabiezējušas dīzeļdegvielas atkausēšanai/sašķidrināšanai.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Bumbieri, ražotājs apgalvo un es ceru, ka Tev nav taisnības. Apskaties labi, es nopirku nevis Diesel Antigel , bet gan Diesel de-geller
":DEGELLER в экстренных случаях позволяет расплавить кристаллы парафина застывшего топлива при введении в фильтр (в смеси с топливом 1:1) и способствует улучшению низкотемпературных свойств топлива при добавлении в бак (в соотношении 1:200)."
Tev ir kāda cita informācija?

Jā, vēl iemanījos sasaldēt logu mazgājamo šķidrumu Pilots (līdz -12 C), nebiju cerējis, ka tie -12 pienāks jau tik ātri. Nopirku tā paša Pilota koncentrātu , pasildīju silta ūdens vannītē un uzlēju. Ledus izkusa, ārā netek. Būs paveicies, tilpne nav pārplēsta. Mana rudenī stihiski izdarītā logu mazgāšanas šķidruma izvēle nebija tā labāka. Izvēlei var noderēt informācija http://www.tvnet.lv/auto/about/accessor ... id=4732571 .

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 4 [5] 6 7

Forums » Tehniski jautājumi » Voyager / Diesel / Ziema
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online