Forums » Tehniski jautājumi » Voyager / Diesel / Ziema
| Voyager / Diesel / Ziema ( 12346 ) | |
|
Anonymous user
|
2007-11-14 20:11:32 A nu, cieniijamie autovadiitaaji un vnk tehnikas miilji, pastaastat par Voyager diizelja gruutiibaam ziemaa? Preciizaak, kas man sagaidaams no 93. gada Turbo Diizelja (2.5l)? Buus gruuti vai aukstaakaas dienaas nebuus vispaar nekaa? |
|
Anonymous user
|
2007-11-14 21:11:03 Parbaudi visas kvelsveces un ja motors nau nobraukts tad nekadu problemu ziema nau.Jabut ari labai kompresijai. |
|
Anonymous user
|
2007-11-14 21:11:15 Vispaar te tikko bija akuraat teema par lekshanaam aukstaakaa laikaa... kaa izraadaas! Izklausaas beediigi, iipashi njemot veeraa, ka pat pie +10 man bija reizes, kad peec 3-4h staaveeshanas negribeeja lekt. Kaut citu dienu, pareizaak sakot, riitu, staaveejis visu nakti, no riita leca... tachu allazj viens un tas pats, kameer nespied gaaazi griidaa, piestarteejaas un uzreiz arii nomira. Taapeec bija jaaastartee un uzreiz jaagaazee vismaz sekundes 2-3... duumi ar tajaa briidii taads maakonis... un visi balti! |
|
Miltins
|
2007-11-14 22:11:54 Pievērs uzmanību kas bākā ieliets. Savējam jau tagad piegāzu piedevu pret sasalšanu, un piepildīju pilnu bāku. Aķi uzlādē. Tad jau ripos |
|
janchux-l
|
2007-11-15 01:11:40 manējam nobraukums iet pāri 300000km, bet problēmu nebija ne pagājušajā ziemā, un ceru, ka nebūs arī šogad.pieleca uz pirmo reizi. bet 3 lietām jābūt labām-akumulators, ziemas degviela un kvēlsveces!pirms ziemas vēlams jauns degvielas filtrs. |
|
Anonymous user
|
2007-11-15 12:11:38 "Pievērs uzmanību kas bākā ieliets. Savējam jau tagad piegāzu piedevu pret sasalšanu, un piepildīju pilnu bāku. Aķi uzlādē. Tad jau ripos Nu, nu... Es pagajušgad ar piegāzu piedevu vasaras soļarkai (jo bija iekrājusies), precīzi momentā nepateikšu nosaukumu, "hevī dutī" kautkāda, rezultātā dabūju ņemt nost bāku un tīrīt to un visu sistēmu! Bija izveidojusies tāda kā bezkrāsaina želeja bākas dibenā, kas aizķepēja sietu degvielas iesūkšanas filtram un gan jau arī smalko degvielas filtru, ja tomēr drusku tika cauri, bet to daudz nepētīju, nomainīju un viss. Galvenais, ka to piedevu man ieteica labi čomi degvielas vairumtirgotāji, sak, paši jau kuro gadu maucam! Bet nu man laikam Merfija likums nostrādāja. Kopš tā laika nekādas piedevas, normālā tankā pildos un viss kārtībā.Ja kas, pārsvarā pildos "Astartē", parasto DD, nekādu SD. Ja kas, smalkie degvielas filtri Jelgavā "Armando auto" ap 6 Ls, no Japanparts kataloga. |
|
Anonymous user
|
2007-11-15 12:11:51 Manējam šī pirmā ziema pie manis. Pagaidām pielec no pirmā grieziena (temperatūra zemāka kā -2 nav bijusi), sākot no +4 pirmajās 5-10 sekundēs nedaudz "ieklepojas". Ielieta vasaras degviela "Trestā". Bāku cenšos turēt pilnu. Piedarbinot +4 un zemākās temperatūrās, nedaudz piespiežu gāzes pedāli. |
|
Anonymous user
|
2007-11-15 12:11:55 Smalkie degvielas filtri. Tas ir tas bundulis? |
| Lapas: [1] 2 3 4 5 6 7 | |
Forums » Tehniski jautājumi » Voyager / Diesel / Ziema
Paldies!
kautkāda, rezultātā dabūju ņemt nost bāku un tīrīt to un visu sistēmu! Bija izveidojusies tāda kā bezkrāsaina želeja bākas dibenā, kas aizķepēja sietu degvielas iesūkšanas filtram un gan jau arī smalko degvielas filtru, ja tomēr drusku tika cauri, bet to daudz nepētīju, nomainīju un viss. Galvenais, ka to piedevu man ieteica labi čomi degvielas vairumtirgotāji, sak, paši jau kuro gadu maucam! Bet nu man laikam Merfija likums nostrādāja. Kopš tā laika nekādas piedevas, normālā tankā pildos un viss kārtībā.