Forums » Tehniski jautājumi » promlēmiņa
| promlēmiņa ( 3417 ) | |
|
Anonymous user
|
2007-11-13 20:11:02 Wizard, izstāsti kur pārdod krutkas eļļu un kādu eļļas marku kruķī. |
|
Anonymous user
|
2007-11-15 11:11:01 Aizmirsu pastāstīt, ka vienu dienu biju pamanījies pārsist karteri, aptuveni Katlakalna rajonā, bet tas protams netika pamanīts un braucu tik tālāk...nekāda pīkstiena sastrēgumos nekā...pārbraucu Vanšu tiltu(!!!) kā izrādās aiz sevis atstājot smuku eļļas līnīju, bet tikai nobraucot no tilta kāds vadītājs, uzpīpināja un sabļāva, lai apskatos eļļu...protams bija izsists aptuveni 0.5 cm x 1 cm caurums pa kuru smuki visa eļļa skaisti iztecēja...bet eļļas lampiņa tā arī neiepīkstējās:) P.S. Man laikam arī šobrīd iekšā stāv 5W40 Full syntetic, firmu gan neatceros, un "pīkstiens" parādās retāk! |
|
Anonymous user
|
2007-11-15 11:11:07 Aizmirsu pastāstīt, ka vienu dienu biju pamanījies pārsist karteri, aptuveni Katlakalna rajonā, bet tas protams netika pamanīts un braucu tik tālāk...nekāda pīkstiena sastrēgumos nekā...pārbraucu Vanšu tiltu(!!!) kā izrādās aiz sevis atstājot smuku eļļas līnīju, bet tikai nobraucot no tilta kāds vadītājs, uzpīpināja un sabļāva, lai apskatos eļļu...protams bija izsists aptuveni 0.5 cm x 1 cm caurums pa kuru smuki visa eļļa skaisti iztecēja...bet eļļas lampiņa tā arī neiepīkstējās:) P.S. Man laikam arī šobrīd iekšā stāv 5W40 Full syntetic, firmu gan neatceros, un "pīkstiens" parādās retāk! |
|
Anonymous user
|
2007-11-15 12:11:19 Man arī šitā problēma bija,pat izjaucu motoru saliku jaunas šāles un tt.un pēc remonta tāpat.Pie maziem apgreizieniem sāk degt eļas lampiņa,kā uzdod apgriezienus tā pazūd! Vaina izrādās bija eļļas dačikā,pasūtīju TC motorā,cena 12 ls,un tagad vis ir štokos! |
|
Anonymous user
|
2007-11-16 00:11:54 piekrītu is74 man ar spiediena dačiku bija tas pats arī remonts šāles eļas sūknis kā uzsilst deg lampiņa nomainīju dačiku un viss aizgāja |
|
Anonymous user
|
2007-11-22 17:11:46 Nu pabiju dīzeļcentrā... |
| Lapas: 1 [2] | |
Forums » Tehniski jautājumi » promlēmiņa