promlēmiņa » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » promlēmiņa

Lapas: 1 [2]
promlēmiņa ( 3417 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Wizard, izstāsti kur pārdod krutkas eļļu un kādu eļļas marku kruķī.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Aizmirsu pastāstīt, ka vienu dienu biju pamanījies pārsist karteri, aptuveni Katlakalna rajonā, bet tas protams netika pamanīts un braucu tik tālāk...nekāda pīkstiena sastrēgumos nekā...pārbraucu Vanšu tiltu(!!!) kā izrādās aiz sevis atstājot smuku eļļas līnīju, bet tikai nobraucot no tilta kāds vadītājs, uzpīpināja un sabļāva, lai apskatos eļļu...protams bija izsists aptuveni 0.5 cm x 1 cm caurums pa kuru smuki visa eļļa skaisti iztecēja...bet eļļas lampiņa tā arī neiepīkstējās:)
Vēl esmu veselu nedēļu nobraucis (aptuveni 1500 km) bez eļļas korķa...kaut kā bija pamanījies izskrūvēties un pazust...arī tad eļļas lampa nepīkstēja...
Kad viss bija kārtībā, tad pīkstēja katru dienu!!??

P.S. Man laikam arī šobrīd iekšā stāv 5W40 Full syntetic, firmu gan neatceros, un "pīkstiens" parādās retāk!

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Aizmirsu pastāstīt, ka vienu dienu biju pamanījies pārsist karteri, aptuveni Katlakalna rajonā, bet tas protams netika pamanīts un braucu tik tālāk...nekāda pīkstiena sastrēgumos nekā...pārbraucu Vanšu tiltu(!!!) kā izrādās aiz sevis atstājot smuku eļļas līnīju, bet tikai nobraucot no tilta kāds vadītājs, uzpīpināja un sabļāva, lai apskatos eļļu...protams bija izsists aptuveni 0.5 cm x 1 cm caurums pa kuru smuki visa eļļa skaisti iztecēja...bet eļļas lampiņa tā arī neiepīkstējās:)
Vēl esmu veselu nedēļu nobraucis (aptuveni 1500 km) bez eļļas korķa...kaut kā bija pamanījies izskrūvēties un pazust...arī tad eļļas lampa nepīkstēja...
Kad viss bija kārtībā, tad pīkstēja katru dienu!!??

P.S. Man laikam arī šobrīd iekšā stāv 5W40 Full syntetic, firmu gan neatceros, un "pīkstiens" parādās retāk!

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Man arī šitā problēma bija,pat izjaucu motoru saliku jaunas šāles un tt.un pēc remonta tāpat.Pie maziem apgreizieniem sāk degt eļas lampiņa,kā uzdod apgriezienus tā pazūd! Vaina izrādās bija eļļas dačikā,pasūtīju TC motorā,cena 12 ls,un tagad vis ir štokos!

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

piekrītu is74 man ar spiediena dačiku bija tas pats arī remonts šāles eļas sūknis kā uzsilst deg lampiņa nomainīju dačiku un viss aizgāja

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Nu pabiju dīzeļcentrā...
Prasīju par eļļas lampiņu, bet viņi izrādās ar to nenodarbojas - lai braucot pie motorista...
Man iepriekš bija problēmas ar palaišanu aukstam motoram - klepoja un dūmoja...
Vīri paskatīja - beigts kvēlsveču relejs, kas šim esot kaut kā sadalīts 2+2, kas nozīmē, ka viena daļa silda 2 sveces otra otras divas...kaut kas noplīsis un laikam sildījās tikai divas sveces...vīri salika tā lai sildās visas sveces, bet ieteica nomainīt to releju, lai izvairītos no problēmām!
Pieregulēja iešprices momentu, nomainīja filtrus un problēma atrisināta!
Izmaksāja 68Ls viss prieks (20 Ls par kvēlsveču problēmu, 30 Ls par regulēšanu, 5 par degvielas filtra maiņu un pārējais par daļām), man jau liekas lēti, jo tagad problēmas nav - motors strādā klusāk, rāviens arī labāks...palaist no rīta arī nav problēma ~3 sekundes un rūc, bez klepus:))
Tagad tikai jāatrod relejs...pie reizes pasūtīs arī to eļļas datčiku, jo tā problēma gan nav zudusi...TC motors...pa dārgo:))

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2]

Forums » Tehniski jautājumi » promlēmiņa
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online