promlēmiņa » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » promlēmiņa

Lapas: [1] 2
promlēmiņa ( 3420 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Sveiciens visiem spečukiem !
Lieta sekojoša, kamēr motors vēl nav uzsilis viss normāli, sasniedzot normālo darba t° apstājoties pie krustojuma iedegās eļļas lampiņa (eļļas līmenis normā). Turpinot kustību, apgriezieni attiecīgi pieaug, atkal viss normāli.
Varbūt kādam ir bijusi šāda problēma un ir zināms kam jāpiegriež vērība, kas sagājis grīstē ....
Jau iepriekš paldies.

dodge grand caravan 99, 3.8

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Ar eļļu viss ir kārtībā, problēma ir kaut kur citur, bet paldies par atsaucību ...

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Nav ielieta pārāk šķidra (neatbilstoša) eļļa ?

Atbildēt uz šo ziņu
janchux-l

238 ziņas

PM

tad jau būs nodilums pie vainas- vai nu pats eļļas sūknis, vai, kas ticamāk,- šāles

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Man jau liekas, k kaut kas nav riktīgi ar eļļas spiedienu!? Neesi uzkarsējis motoru? Vai bez eļļas pabraucis? Vienam paziņam motora šāles bija kirdik, un simptomi līdzīgi.. :?

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

tiktāl skaidrs, tad varbūt iesakiet kādu pārbaudītu servisu, kur par mūsu autiņiem veči rubī fišku ....

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Man arī šī pati problēmu!
Nomainīju eļļu, bet nekas nemainījās...
Problēma parādās periodiski, tādēļ pagaidām ignorēju:)
20.11.2007 esmu pierakstīts Dīzeļcentrā (tikai 2 mēneši gaidīju) tur ceru uzzināt izskaidrojumu šim "pīkstienam".
Katrā ziņā ziņošu par iznākumu!

Atbildēt uz šo ziņu
wizard

654 ziņas

PM

Aizbrauc uz GAZ Kamaz veikalu un noperc Volgas štuceru, kas stav starp motora bloku un eļļas radiātora krāniņu. Tad aizbrauc uz "Latgaliti" un noperc manometru līdz 10 Bar. Izskruve originālo devēju no eļļas filtra korpusa un viņa vieta ieskruve Volgas štuceru. Deveju un manometru ieskruve štucera caurumos. Tad varēsi parbaudīt, kas isti noticis: devēji melo, vai tiešam spiediens par mazu.
Starp citu, biju lidzigā situacijā šo ruden.
Ari sastregumos dega sarkana spuldzite.
Konstatēju, ka esmu uzravies uz krutkas eļļas.
Nomainiju eļļu un vis Ok!
Veiksmes!

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3,0 FVD 1992

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » promlēmiņa
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online