Braucot noslāpa » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Braucot noslāpa

Lapas: 1 [2] 3 4 5
Braucot noslāpa ( 9605 )
DodiezS

103 ziņas

PM

Sveiki!!!! Mans CV brauc!!!! Vaina bija sūknii peec remonta suuknis deva ara tikai 0.7atm kaut gan jādod 2.8 un nedaudz vairaak :shock: Pa to laiku paspēju nomainīt visu sk zinju ieprieksh. Pagaidaam brauc un pielec bez probleemaam. Biju jau aizdomaajies, ka jaamaina kompis labi ka to neizdariiju :twisted: meistars, kas laboja suukni iedeva garantiju uz 100.000km :wink:

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 94
3.3i

DodiezS

103 ziņas

PM

Prieki bija iisi tagad 100km vietaa tas saakas pie 150-200km probleema taa pati. nōgiibs un vairs nelec. Meistars saka ka izaardot suukni suuknii eso ssmiltis :evil: NO KURIENES :shock: :shock: meeginaaja staastiit, ka no baakas gumijas augshaa, atgaisoshanas caurulee neesot sieta utt. Man negribas tam ticeet, jo taadaa gadiijumaa jaabut kaadai laapstai ar smiltiim.
Help ar padomu!!!!!
Liekas ka meistars grib saspraust batonus, kaut gan nummuru iedeva klubaa???

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 94
3.3i

austris

908 ziņas

PM

Visādi dzīvē var gadīties,varbūt ar kāds iebēris trīs saujas smiltis.Bet ja nopietni smiltis var iebirt mainot sūkni,tābec sietiņam jābūt obligāti un domāju ka viņš tur ir.Jebkurā gadijumā 150.km pamaz ar visām smiltīm. Tāds nopitnāks meistars ir Melnsila ielā Sergejs. tel.7629695 :idea:

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited

DodiezS

103 ziņas

PM

Pie taa pasha maistara jau arii vedu to suukni :cry:

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 94
3.3i

austris

908 ziņas

PM

Ar šo meistaru esmu sadarbojies ļoti daudz un90% viņam bij taisnība, :roll:

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited

DodiezS

103 ziņas

PM

Lai taa buutu, bet paarbaudot baaku(ceturto) reizi netiek atrasts neviens smilsu grauds :shock: Tagad peedeejaa reizee iedeva kaut kaadu citu suukni, uzlikaam, piedarbini ir ok, straadaa, bet ja grib strauji uzsaakt kustiibu masiina ieseezaas un meegina nogiit ja to dara no vietas, bet gaitaa paraadaas taada lieta, ka iespiezot griidaa zuud jauda un atskan baigais belziezs no kaarbas puses :? pirms tam ar kaarbu nav bijis nekaadu probleemu ir saremonteeta :?: :?: :?:

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 94
3.3i

Dundurs

192 ziņas

PM

DodiezS"]Lai: "

Izklausās mats matā pēc mana gadījuma. Arī izbraukāju pie RAAP, iztestēju kārbu, nekā. TC motorā diagnostika uzrādīja beigtu sveci 4 cilindrā. Tā arī bija visa problēma.

Atbildēt uz šo ziņu

Amerikāņu auto klubs
Kluba diskusijas
WEB Administrators

Chrysler Town&Country 3.8 2000 AWD Ltd.

DodiezS

103 ziņas

PM

Bet esmu nomainiijis visas sveces un svecvadus. Neesmu ar tiem nobraucis pat 500km. Piekriitu ja tas buutu noticis ar vecajiem svecvadiem un sveceem, bet ar jauniem???? Vienkaarsi liekas, ka suuknis neiedod vajadziigo spiedienu slodzee, jo uzgaazeejot uz vietas mutors cel augshaa, slodzee nekaa. Shoriit izbraucot no seetas leenaam ir ok, bet lai izgieztos kaartīgi vajag iebraukt kaiminja celjaa a tur ir neliels uzkalnins, bez ieskreejiena tam paari nevareeju tikt :cry: Iedod gaazi taa zuud jauda, laizot valjaa uz inerci nedaudz paskrien, liekas ka sanaak vajadziigais degvielas daudzums spiezot veelreiz atkal nav jaudas...

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 94
3.3i

Lapas: 1 [2] 3 4 5

Forums » Tehniski jautājumi » Braucot noslāpa
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online