Forums » Tehniski jautājumi » Kādu pirkt
| Kādu pirkt ( 3450 ) | |
|
Mareks
|
2005-09-03 10:09:28 Man ir doma iegādāties vai nu VOYAGER vai TOWN & COUNTRY. ap 2000g un obligāti AWD |
|
Mareks
|
2005-09-03 10:09:35 Vēl interesē cik zirgu ir 3,3 un 3,8 motoriem? |
|
Dundurs
|
2005-09-03 11:09:08 Voyager ir vai nu Kanādai paradzētie Plymouth vai Eiropai paredzētie Chrysler. Town & Country ir luksus klasei piesmērējies Amerikas Chrysler. 3.3 158zs 203Nm Oriģinālie radio mēdz būr ar kaseti ar cd un ar abiem kopā. Town & Country gadījumā radio frekvences neatbildīs Eiropas standartam. Gāzi uzlikt var vienkārši, bet es to neesmu teicis. Ar XENON atrast var tikai pašu tuningotu. TA var arī neiziet. Eksplutācija nav izmērama dārdzībā (es teiktu lēti, citam tā neliktos). To var salīdzināt ar citu auto, bet ar ko??? Vienīgie salīdzināmie ir latvijā pieejamais KIA Carneval un Latvijā mazpieejamie Toyota Sienna vai Honda Odisey. Salīdzināt ar golfu, BMW, mercedes vai citu mazauto būtu neadekvāti. Amerikāņu auto klubs
|
|
Mareks
|
2005-09-03 11:09:42 Man teica ka VOYAGER ir dermantīna salons bet TOWN & COUNTRY ādas. |
|
Mareks
|
2005-09-03 11:09:59 Jūs gan tādi neatsaucīgi :cry: :cry: :cry: |
|
Dundurs
|
2005-09-03 15:09:29 Kopš kura laika zirgi būtu tie noteicošie. Tas ir lēnapgriezinu dzinējs ar lielu klaņa gājienu, kas nodrošina augstu un diezgan vienmērīgu griezes momentu pie zemiem apgriezieniem. Griezes moments ir tas, kas liek auto izkustēties no vietas un rada ilūziju par ātru ieskrējienu iespiežot tevi sēdeklī. Grand Voyager limited arī būs ar ādas salonu, tāpat kā Town & Country (ne llimited) var būt ar velūru. Ka kāds ādu aizstātu ar dermantīnu nav gadījies dzirdēt. Radio zemajās FM frekvencēs skan pietiekami labi. Eiropas Hitu radio arī Lavijā raida amerikāņu frekvencēs un līdz ar to skan ļoti labi Amerikāņu auto klubs
|
| Lapas: [1] | |
Forums » Tehniski jautājumi » Kādu pirkt