nekā personiska » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » nekā personiska

Lapas: 1 2 [3]
nekā personiska ( 5104 )
Ilze

62 ziņas

PM

Tak nezinu kādus. Nomēriju visus izmērus, un piemeklēja man tādu. Tak noņem vienu nost,un ja neatradīsi tādu rulli, meklē tikai gultni. Tas ir izņemams. Siksna tikai ar ģeneratoru spriegojas, vismaz manam. Vēl zvaniju uz TC motors, tur orginālais ls 29 maksājot.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

es savējos pirku Auto + , kaukādi Ls 150 tie ruļli (3) ar siksnu kopā bija.
maiņas darbs servisā ~ Ls 80 .
par to pielaišanas problēmu - ja katru dienu kurbulē un/vai pabrauc ar to a/m , tad no rīta pēc 2kārtējas sveču sasildīšanas lec kā zaķis vaļā.

Atbildēt uz šo ziņu
janchux-l

238 ziņas

PM

Bet tās kvēlsveces tomēr pārbaudīt vajag, un ja atklāsies, ka kāda no tām ir beigta, bet to motoru vienalga vēsā laikā vari iedarbināt, tad vari priecāties, jo tas nozīmē, ka motors ir labā stāvoklī.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Labvakars.
īsa "atskaite" par termostata maiņu:
termostats 2002 g. dīzeļJerim ir dabūjams tikai pasūtot TC motorā - gaidīšanas režīms 1,5 nedēļa, maxā - 94 Ls;
termostata maiņa , izjaucot ~1/3 dzinēja daļas, prasa ap 4 stundām, maxā - 60 Ls.
Summārā bilance termostata maiņai - 154 Ls, karsts gaiss salonā ieplūst, bet mēraierīču paneļa termometrs rāda tikai 1,5 iedaļu - nu pižiks gatavais.
Var jau būt, ka tā tam jābūt . . .

Atbildēt uz šo ziņu
mummi

22 ziņas

PM

Ar to tempertūru tā ir. Es ar domāju, ka pie zemās motora t. vainīgs termostats, taču parūnāju ar diviem tādu pašu CV īpašniekiem, un secināju , ka tā ir norma.

Atbildēt uz šo ziņu

Kāpēc dzert un braukt, ja var pīpēt un lidot....

Lapas: 1 2 [3]

Forums » Tehniski jautājumi » nekā personiska
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online