Forums » Tehniski jautājumi » nekā personiska
| nekā personiska ( 5106 ) | |
|
Anonymous user
|
2007-11-07 13:11:26 tikai parunāties gribas |
|
Anonymous user
|
2007-11-07 15:11:19 Iesākumam jāpielej pilna bāka, lai uz bākas sienām neveidotos ūdens kondensāts. Degvielas cenas tikai celsies (+ no jaunā gada augstāks akcīzes nodoklis), neliels degvielas uzkrājums būs ekonomiski izdevīgs. |
|
Anonymous user
|
2007-11-07 15:11:30 Analoga situācija 98 g td, sveces ok, trubas nomainīju, filtru arī, lietoju sestd svētd. trīs reizes sildu sveces un tad laižu klāt, griež 4-5 sek, tad negribīgi lec. Biju pacēlis šo jaut sen, bet atbildi neatradu. |
|
Anonymous user
|
2007-11-07 16:11:29 Tagad saprotu, ka man vēl paveicies. Pielec no pirmā grieziena. Pavisam nelielais klepus nekādas neērtības nesagādā. |
|
Anonymous user
|
2007-11-07 18:11:16 o, kas comenti ! nu vot, vot, arī ir doma tagad to bāku pieliet tuvu pilnu, un tad pagriezt to motoru. par kompresiju nesūdzos, ja ieminu pedāli grīdā, jauda nāk ārā zvērīga, reizēm bail, ka neielieku kādā stabā vai apmalē - vopšem compresija pas. drīzāk mana vecā auss saklausa tādu kā piepūli genģera stūmienā, ķipa tā compresija ir tāda, ka ģenģers + aķis manāmi iespringst, lai to spararatu iegrieztu - drīzāk tā. aķis griež cik ilgi vajag. jā , lēnām (tā šķiet), bet griež ar nemainīgu jaudu. |
|
Anonymous user
|
2007-11-07 18:11:17 Man skiet ka kompresija tada svaka,ieteiktu parbaudit.Gadus atpakal bij dizels un ar bij sitada kaite. |
|
Anonymous user
|
2007-11-07 19:11:50 vēl ko gribēju iespraust - kad vēl nebija 0 grādi un mīnusi, tādi nepielekšanas gadījumu nebija vispār ! značit, tas tomēr ir primārais iemesls (par teh. cēloni, protams, vēl nezinu), kāpēc tas Jeris uzreiz nepielec. |
|
janchux-l
|
2007-11-07 20:11:17 Noteikti pārbaudi kvēlsveces, ja kaut viena beigta, tas ļoti iespaido.vēl neliels padoms- no rīta nesildi sveces, bet uzreiz pastartē kādas 2 sek, un tikai tad sildi sveces, kad lampiņa nodziest, aizskaiti līdz 10 un šķil klāt, būs labāk. :wink: ideja tāda, ka vispirms uz svecēm tiek uzsmidzināta degviela, un tad tās sildot veidojas degvielas tvaiki, kas nostrādā kā starta gāze, |
| Lapas: [1] 2 3 | |
Forums » Tehniski jautājumi » nekā personiska