Karba » Tehniski jautājumi
Lapas: 1 [2] 3 4
Karba ( 7324 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

man arī tā tapa bij izjukusi,par laimi bloku nesasita. ilgi meklēju kur par saprātīgu cenu var saremontēt. neko pieņemamu neatradu. joka pēc piezvanīju uz crysler centru krasta ielā. izrādās ka tas stienis, abi satelīti 2 šaibiņas un bleķīši maksā 80ls viss komplekts. atsūtija pēc 4 dienām. sarunāju pacēlāju pats nomainīju 2 stundu laikā. vienīgi ka visa kārba pilna ar skaidām, vajag skalot. un tad man pazuda 4. pārnesums, domāju ka dēļ tām skaidām ks man tur pa kārbu maļas. ja kādam ir idejas kas var būt beidzies, un vai var to paša spēkiem saremontēt lūdzu raxtiet.

Atbildēt uz šo ziņu
wizard

654 ziņas

PM

Pieslēdz pie DRB un nodiagnoste.
Vismaz zināsi aptuveni, kur rakt!
Var būt, kā problema solenoidu blokā, a var būt i paša sajugā.
Veiksmes!

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3,0 FVD 1992

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Kada ella bija japielej automatam. pie radiatora mainas drusku izlija ara??! Neatceros

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Automātam manuālī bija raxtīc : Mopar ATF PLUS 3 (Automatic Transmission Fluid - type 7176)
:arrow: eļļa

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

a kur un pa kādām naudām to ātrumkārbu var nodiagnosticēt? iepriekš paldies.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

RAAP diagnostika 10LVL

www.raap.lv

TC Motorā nav jēga diagnostiku veikt!!!
Tur man neko par kārbas defektu nenodiagnosticēja, teica ar kārbu viss kārtībā!!!

Aizbraucu uz RAAP diagnostiku uzreiz pateica ka kārbu remontēt vajag!!!
2 mēnešus nobraucu un tad mani nācās likt uz evakuatora, jo kārbai pienāca beigas!!!

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Cik varetu izmaksat karbas remonts? Simptomi bija vienmeriga brakskesanau un brakskesanai atbilstosa vibracija . Sakas tas viss vienmerigi braucot pa sosi apm120km/h, sajuta bija forsa

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Varbut kads var ieteikt kur var nopirkt sakarigu karbu un kada var but b.u. karbas cena?

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2] 3 4

Forums » Tehniski jautājumi » Karba
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online