Stūres reika » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Stūres reika

Lapas: [1] 2
Stūres reika ( 4054 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Paradījas lufte stūres reikā!

Vai pastāv regulēšanas iespējas 2003.g. Voyagerim?

Pāldies.

Atbildēt uz šo ziņu
TAMA

66 ziņas

PM

Sveiki! Šodien pamanīju,ka sulojas stūres reika auto CGV 2.5 CRD 2002g.Apzvanot šrotus,vienā man teica ka derot arī no angļu mašīnām.Neesmu meistars tāpēc nevaru saprast-vai man dzen fufeli,vai arī tomēr der?
Varbūt kāds ir saskāries ar šo jautājumu?

Atbildēt uz šo ziņu
InsekC

377 ziņas

PM

TAMA: "Sveiki! Šodien pamanīju,ka sulojas stūres reika auto CGV 2.5 CRD 2002g.Apzvanot šrotus,vienā man teica ka derot arī no angļu mašīnām.Neesmu meistars tāpēc nevaru saprast-vai man dzen fufeli,vai arī tomēr der?
Varbūt kāds ir saskāries ar šo jautājumu?
"

Diez vai šrota reika būs labs variants. Gan jau bez 5 min. tāda pat kā Tava. Vai nu dod refurbišet savu, vai ņem no RockAuto refurbišētu jeņķu. Man ir pirmais variants, kolēģim otrais. Abi pagaidām funkcionē bez problēmām.

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG

Zuris

1249 ziņas

PM

InsekC: "

Diez vai šrota reika būs labs variants. Gan jau bez 5 min. tāda pat kā Tava. Vai nu dod refurbišet savu, vai ņem no RockAuto refurbišētu jeņķu. Man ir pirmais variants, kolēģim otrais. Abi pagaidām funkcionē bez problēmām."

restaurētās tur eļļu apmēram 1-2 gadi
angļu neder-ķer uz muļķi...
vislabāk jauna -oriģinālā

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

Zuris

1249 ziņas

PM

Zuris: "
restaurētās tur eļļu apmēram 1-2 gadi,jeņķu restaurētās arī tek..
angļu neder-ķer uz muļķi...
vislabāk jauna -oriģinālā
"

Atbildēt uz šo ziņu

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Man paveicies izvairīties no šīs vainas. Tādēļ jautājums - Kas Tur parasti sāk tecēt un kāds iemesls varētu būt?

Atbildēt uz šo ziņu
TAMA

66 ziņas

PM

InsekC: "

Diez vai šrota reika būs labs variants. Gan jau bez 5 min. tāda pat kā Tava. Vai nu dod refurbišet savu, vai ņem no RockAuto refurbišētu jeņķu. Man ir pirmais variants, kolēģim otrais. Abi pagaidām funkcionē bez problēmām."

Paldies par atbildēm.Lieta tāda,ka mana reika jau 3 reizes 4 gadu laikā ir restaurēta.Tāpec,ja pa kapeikām var dabūt angļu(ja viņa der),tad labāk likt viņu.Būs brīvāks laiks,vajadzēs palīst apakšā apskatīties vizuāli...der vai nē.

Atbildēt uz šo ziņu
Zuris

1249 ziņas

PM

TAMA: "

Paldies par atbildēm.Lieta tāda,ka mana reika jau 3 reizes 4 gadu laikā ir restaurēta.Tāpec,ja pa kapeikām var dabūt angļu(ja viņa der),tad labāk likt viņu.Būs brīvāks laiks,vajadzēs palīst apakšā apskatīties vizuāli...der vai nē."

atkārtošos-angļu neder

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Stūres reika
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online