Rausas pie slodzes un brezejo automats » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Rausas pie slodzes un brezejo automats

Lapas: [1]
Rausas pie slodzes un brezejo automats ( 2748 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

92.g. Voyageram it ka neparsledzas pareizi automatiska karba! Braucot pret kalnu itka neparsledzas normali ari ja gribu iedot grida kadu apdzenot kautka noraustas un pat taka uzshauj motora-ta ka aizdedze butu nepareiza! bremzejot strauji ari ta divaini noraustas! Ja kads zina kur ta vaina bushu pateicigs! Varbut kautkur aizvest parbaudit? Ir kadi ieteikumi??? Paldies!

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Pirmkārt, jau pārbaudi eļļas līmeni

Atbildēt uz šo ziņu
eziz

137 ziņas

PM

ega"]92.g.: "

gaaze vai bendza?

Atbildēt uz šo ziņu

voyagerz 96 3.3 FWD GAZ

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Elas limenis ir. Braucu tikai uz benzinu.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Īstenībā jau var būt daudz vainas.. :?
Pirmkārt pārbaudi gaisa filtru (moš netīrs un tāpēc pārlej)
Tad vēl var būt vainīgs benzīna sūknis (nav riktīgais spiediens) par to jau Kaut kur te bija raxtīc.
Sveces kad pēdējo reizi mainīji..
Svečvadi...
Un protams aizdedze...

Jo cik es esmu novērojis savam DC, kārbas darbība ļoti atkarīga no motora darbības.
Bet tas ir mans ne-servismeņa sub.viedoklis :wink:

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Paldies! Labak laikam aizvest uz diagnostiku, tik nezin kur! Ja ir vel verts, jo tagad vel radiators saka baigi tecet. kad uzsilst - iedegas Chek engen lampina, radiators sak kupet un motors sak raustities. Ka tik tur vel nav kada vaina ar galvas blivi, vai vel ko? Veca jau ta grabazina, bet zel vest uz svalku- tik daudz ieguldits un parciests !

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Paliek skaidrāk situācija ! Man bija 95.tā gada Vojadžeris, kuram arī tecēja rediators- rezultātā, kaut arī pielēju ūdeni līmenī, tomēr sistēmā palika gaisa burbuļi un dzinējs nepietiekami dzesējās, pārkarsa. Kārba skatās ka grūti braukt ar 4-to un pati met iekš trešā.

Rezultātā pēc kādu pāris nedēļu braukāšanas ar pustukšu radiatoru, kārbā kaut kas nosprāga un sāka dzīt ārā eļļu- apm. puslitru dienā

Tagad tas Vojadžeris savas dienas pavada lūžņu laukumā...

Atbildēt uz šo ziņu
GMC

21 ziņas

PM

: "Paliek skaidrāk situācija ! Man bija 95.tā gada Vojadžeris, kuram arī tecēja rediators- rezultātā, kaut arī pielēju ūdeni līmenī, tomēr sistēmā palika gaisa burbuļi un dzinējs nepietiekami dzesējās, pārkarsa. Kārba skatās ka grūti braukt ar 4-to un pati met iekš trešā.

Rezultātā pēc kādu pāris nedēļu braukāšanas ar pustukšu radiatoru, kārbā kaut kas nosprāga un sāka dzīt ārā eļļu- apm. puslitru dienā

Tagad tas Vojadžeris savas dienas pavada lūžņu laukumā..."

Gaisa burbulis nevarētu būt jo termostatā atvere ar lodīti,kas strādājot ūdens sūknim noslēdz atveri, tā kā uzpildīt nestrādājošu sistēmu var bez problēmām.

Atbildēt uz šo ziņu

GMC

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Rausas pie slodzes un brezejo automats
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online