Vadītāja sēdeklis » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Vadītāja sēdeklis

Lapas: [1] 2 3
Vadītāja sēdeklis ( 4960 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Sveiki!!!
Kad pirku savu autiņu, tad tā īsti nemanīju, ka sēdeklim mugura ir nedaudz deformējusies!!! Bet nu tagad ir tā, ka tam labā puse mugurai ir jau samērā daudz izliekusies uz aizmuguri un paliek jau neērti sēdēt ar slīpu muguru!!!
Pats sēdeklis jau labs, pat ar el. vadību
Vai kāds nezin, kur veic sēdekļu remontu vai kur to var kāds normāli iztaisnot, lai atkal varētu braukt ar baudu!!!

P.S. Cik tas prieks varētu izmaksāt??? :roll:

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Būšu naivs, bet vai tas nevarētu būt saistīts ar jostasvietas (lumbar) regulēšanas kloķi sēdekļa labajā pusē ? Noderīga lieta, ja pareizi saprotu, opcionāla (var arī nebūt). Vai tavam sēdeklim tāds ir ? Vai strādā normāli? Varbūt neesi pamanījis, vai rokturītis nolauzts ?

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Labajā pusē man kloķu nekādu nav un izskatās, ka nemaz paredzēti nebija, jo nevienu caurumu tur neredzu!!!
Man visa vadība atrodas kreisajā pusē un strādā bez problēmām!!! :idea:

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Speciāli tikko aizgāju apskatīties - nekā tur nav!!!

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Man kreisajā pusē elektriskie vadības pribambasi, labajā pusē lejā apsilde, bet muguras daļā mehānisks kloķis "Mechanical Lumbar Hanle" izliekuma regulēšanai (ādas sēdekļi). Kā jau rakstīju, tas varētu arī nebūt.
Katram gadījumam, paskaties, patausti uzmanīgāk, varbūt tikai kloķītis kaut kur noskrūvējies un pazudis.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Tev vienkārši ir vai nu saliekta vai salauzta tā atzveltne. Domāju, ka vajag noņemt apšuvumu, un apskatīt. Ir jau dzirdēc, ka tā noticis. Es pat kaut kur forumos par to lasīju, tik nevaru tagad atrast-kur?!

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Arī es forumā meklēju, jo biju kaut kur kaut ko redzējis, bet tagad atrast!!!

Pats baidos to apšivku ņemt nost, jo nav pārliecības ka pēc tam varēšu visu smuki nolikt savās vietās!!! :!: :roll: :oops:

Atbildēt uz šo ziņu
austris

908 ziņas

PM

Tāda slimība nēdz būt . No atzveltnes jānovelk apšivka tad būs redzama tā vieta kas jāsametina. Nekādu problēmu tur nav.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited

Lapas: [1] 2 3

Forums » Tehniski jautājumi » Vadītāja sēdeklis
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online