jautajums » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » jautajums

Lapas: [1] 2
jautajums ( 4030 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

visiem sveiks. man tads jautajums,man vojager 98 gads 2.5 TDI,vaj kadam tads pats.mashina labi iet tikaj lidz 2000 un 90km/st pec tam laj dod kadus 130 jau problema negrib iet,kapec?sanak ka sosheja ka vajag ( obognatj ) kravuautomashinu,sanac problema var but stav kaut kads datchiks uz atrumu?vaj ko var izdarit? poldies.

Atbildēt uz šo ziņu
Miltins

260 ziņas

PM

Nu nezinu kas tur varētu būt par datčiku uz ātrumu Cik man zināms citiem tādu nav. Ja nopietni, tad vainas var būt daudz, piemēram beigta turbīna kas nedod spiedienu. Tā neko neizzīlēsi, labāk brauc uz diagnostiku.

Atbildēt uz šo ziņu
Fils

321 ziņas

PM

Eto mi znajem, eto prahadilli. te tikai viena vaina - gaisa plūsmas mērītājs. Pasūti jaunu , uzliec, nomet klūdu un brauc švilpodams. Vienkarši tev ieslēdzies avārijas režīms.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2.5 CRD 2005
-------------------------------------------------------
Beer is prof that god loves us and wants us to be happy!
Benjamin Franklin

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Vai to problēmu var identificēt arī nebraucot uz 130 ?
Tā kā vērtēju sevi kā mazpieredzējušu braucēju, cenšos turēties Latvijā atļautajā ātrumā. Tomēr, ja problēma pastāv, nebūtu slikti jau laicīgi to apzināties.

Atbildēt uz šo ziņu
austris

908 ziņas

PM

Atštekarē elektrisko farsunku un pieliec testeri, jābūt pretestībai un nedrīkst iet uz masu. Es nomainiju un viss bi O.K.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited

austris

908 ziņas

PM

Pazīmes rāda ka ķēde jāmaina. :idea:

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited

Ilze

62 ziņas

PM

Vai tas skābekļa devējs var arī iespaidot motoram strādājot tukšgaitā, īpaši vēl neiesilušam motoram?? Mašīna pāris dienas nostāvēja (bija izjucis siksnas spriegotājgultnis). Pēc remonta darbinot tākā viens cilindrs brīžiem pārtrauc strādāt (raustās). Bracot,dodot gāzi gan iet kā tanks. Ir kādam tā gadījies?? Lūdzu padalaties pieredzē!! Paldies!! 2.5 TDI

Atbildēt uz šo ziņu
Ilze

62 ziņas

PM

Ķēde pavasarī tika nomainīta. Ne vienmēr tas motors šķauda,tikai brīžiem tādi joki uznāk. Agrāk tā bija mazāk izteikta. A kad izjuka spriegotājgultnis, pa izplešanās bačoku izspieda tosolu, mož mitrums tika vairāk uz devēju..

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » jautajums
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online