Stūres rats » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Stūres rats

Lapas: 1 [2]
Stūres rats ( 4537 )
martins

14 ziņas

PM

[quote="Rashns"]Nevajag zvanīt , vajag aizbraukt uz chrysler centru un pierakstīties uz garantijas servisu(jāgaida būs pāris mēneši kamēr atsūtīs detaļas no usa), te jau bijuši topiki par šo lietu, un tur bija adrese kur varēji ierakstīt savu vin un uzreiz uzrādījās atsaukumi, bet tas ir tikai par USA ražotiem. Pats mainīju pagājušogad to šaibu un sēdekļu apsildi, un tas vis par brīvu, lai arī auto jau vecs, gandrīz jau 8 gadi. Tas vis pateicoties tam ka dibens gandrīz aizdegās, pilnīgi nopietni.

PALDIES PAR ATSAUCĪBU. Biju TC apjautāties, un noskaidrojās ka manam Džarim jau šaiba ir nomainīta pa atsaukumu 1 1/2 gadu atpakaļ.
Jauna maksā Ls 55.-. Katrā ziņā ar šo detaļu ir problēma.

CV 2.5 TDI 2000g.

Atbildēt uz šo ziņu
fricis

48 ziņas

PM

...es savam šaibu izķidāju,atradu lūzuma vietu un salodēju (sanāca saīsināt par 2cm),pēc tam uzlīmēju lentu lai neskaras kontakti. man bija pazudis signāls :wink:

Atbildēt uz šo ziņu
Kvatra

746 ziņas

PM

man atsuutiija shaadu tekstu, buus jaapiesakaas uz servisu

Atsaucoties uz Jusu pieprasijumu informeju, ka dotajai automasinai ir divi neizpilditi razotaja atsaukumi:

1. Prieksejo sedeklu apsildes elementi.
2. Modulis zem stures (modulis kurs atbild par signala darbosanos, kruiza kontroli un radio vadamibu).

Varat pieteikties musu servisa uz doto detalu nomainu.

Ar cienu,
Janis Karplis

Warranty Manager
TC Motors LTD
DaimlerChrysler AG
Chrysler Jeep Dodge Distributor in Latvia
Phone: (371) 7 812 829
Fax: (371) 7 812 313
E-mail: www.chrysler.lv www.jeep.lv www.dodge.lv

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Man tajā http://www-5.chrysler.com/ izmeta divus rūpnīcas atsaukumus, kuri nav izpildīti.(arī tā šaiba un kaut kas ar aizmugures drošības jostām) Bet tā kā viss pagaidām šancē, uz maiņu nepieteikšos.. :?

Recall and Customer Satisfaction Notification Information:
Description
CLOCKSPRING/LIFETIME WARRANTY
Type SAFETY
Issue Date 10/05/2004
Status INCOMPLETE
Description
REAR SOUND BARRIER/OUTBOARD SEAT BELTS
Type SAFETY
Issue Date 05/28/2002
Status INCOMPLETE

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Starp citu links http://www-5.chrysler.com/webselfservic ... %27R%27%29 sniedz atbildes arī par Eiropas modeļiem, taču nedod informāciju par atsaukumiem, kas veikti pirms 1999 gada. Tādēļ pilnīgāka informācija no [email protected] .

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Ko nozīmē šis?

Description - CLOCKSPRING / LIFETIME WARRANTY
Type - SAFETY
Issue Date - 11/14/2002
Status - INCOMPLETE

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Tas nozīmē, ka TC Motorā bez maksas labos vai mainīs jau iepriekš plaši pieminēto moduli zem stūres ("šaibu")
Atsaukums ietekmē auto drošību, izziņots 11/14/2002, statuss - labojums nav veikts.
Vajag piezvanīt uz TC Motors ( www.chrysler.lv ) un sarunāt laiku, kad piebrauksi.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2]

Forums » Tehniski jautājumi » Stūres rats
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online