Laikam pusasis » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Laikam pusasis

Lapas: [1] 2
Laikam pusasis ( 3692 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Palīdziet. Reizēm braucot atpakaļgaitā ir dzirdams tas specifiskais troksnis, kas raksturīgs beigtām pusasīm, pagaidām periodiski. To krakšķi jūt arī ar stūri. Braucot uz priekšu, pagriezienos nekādu problēmu nav. Cik maksātu pusasis un maiņa? Un esmu dzirdējis, ka iespējams nomainīt tikai pusass galus, bet vai manam Voyagerim 96.g 3.3 to var izdarīt? Varbūt tā ir pavisam kāda cita vaina?

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Izklausās ka kalotkas regulējās,manam tā katru reizi.Bet pusasis pirku uz matīsa123 ielas dikti mazīņā veikaliņā.un maksāja 27ls.gabalā.lētāk laikam nevar būt.un darbojas vēljoprojām.Sorry par kļūdām! Steidzos!!! Veikala nr 7272626 mainās gali.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Ir iespējams nomainīt tikai pusas galu.Vismaz pirms pāris gadiem varēja nopirkt Amerikas auto.Nezinu kā tagad.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Jautajums vai var izvilkt ara garo pusasi no kaarbas ackruuvejot un iznemot tikai plaukta lodbalstu ? negribas skruvet vala to lielo uzgriezni kas ritenii...

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

difjuz

90 ziņas

PM

: "Izklausās ka kalotkas regulējās,manam tā katru reizi.Bet pusasis pirku uz matīsa123 ielas dikti mazīņā veikaliņā.un maksāja 27ls.gabalā.lētāk laikam nevar būt.un darbojas vēljoprojām.Sorry par kļūdām! Steidzos!!! Veikala nr 7272626 mainās gali."
Nopērc uzreiz tā pavairāk jo jāmaina būs katru gadu,ja domāts yr veikals(pārbaudīts uz savas ādas)labāk jau Auto Metro Puškina 1 (apmēram 45 lvl iekšējais gals)

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

iisti nesapratu ? man intrese vai var kur dabuut ieksejas granatas (jaunas) ? to ka var nopirkt visu pusasi kopa zinu ;) tikai kautka parak nejedzii tas sanak....

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

migano

351 ziņas

PM

Ezis2: "iisti nesapratu ? man intrese vai var kur dabuut ieksejas granatas (jaunas) ? to ka var nopirkt visu pusasi kopa zinu ;) tikai kautka parak nejedzii tas sanak....

"

autoplusā jautāju - granāta 60 ls (iekšējā). Visa pusass - 80 ls. Nu ja es pirktu pa 60 ls, tas es piemetu tos 20 ls un visu uzreiz.
Par ražotāju nezinu.

Starpcitu, kāvar pateikt ka iekšējā beigta ? Man braucot, uzdodot gāzi,reizēm tā kā vibrācija uz pedāli jūtās, sākumā domāju pedālis ķerās Vai tikai tā nav iekšējā pusass ? Tikai kā pateikt kura ?
Ar krāsu jāatzīmēuz ass un korpusa strīpa un jāskatās kurai atzīmes nesakrīt pēc pabraukšanas ? Kaut gan, tās "tripod" tipa granātas ar gultnīšiem nepārlec, bet gultnīši nobeidzās un sāk grabēt ?

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

difjuz

90 ziņas

PM

Ezis2: "iisti nesapratu ? man intrese vai var kur dabuut ieksejas granatas (jaunas) ? to ka var nopirkt visu pusasi kopa zinu ;) tikai kautka parak nejedzii tas sanak....

"

Iekšējā granāta 45 lvl Auto Metro Puškina 1 nezinu kur ražota ,bet Amerikas tirgum.Auto Plusā parasti viss tiek atvests 2-3 stundu laikā no lētākas vietas un pārdots ar uzcenojumu,piemēram par 2,5 td radiātoru ķīniešu izpildījumā tika prasīts 80 lvl kuru pēcāk uz
Bauskas šosejas SIA JOK nopirku 50 lvl

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Laikam pusasis
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online