Stūres pastiprinātājs » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Stūres pastiprinātājs

Lapas: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10
Stūres pastiprinātājs ( 18574 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Man ar ievēroju, kad auksts griežot stūri nedaudz "dzied", bet kad uzsilst, tad tikai līdz galam izgriesta drusku skaļāks, bet sāka drusku ta kā eļļu pa vāciņu izspiest, atveru vāciņu eļļas sūknim kamēr auksts ir putas un brūnganā krāsā šķidrums. Vai tas nozīmē, ka sistēmā ir gaiss? Kā var atgaisot pareizi? Iepriekš paldies (2,5 td 1998 g)

Atbildēt uz šo ziņu
austris

908 ziņas

PM

Obligāti nomaini eļļu ATF vai DEKSTRON tā ir tā pati ko lej automāt kārbās. Kad sāksies sali var iesalt un izspiedīs saļņikus reikai. Izliet var atskrūvējot trubu pie reikas un izgriežot stūri uz abām pusēm(nedarbinot).Pielej jaunu eļļu iedarbini un izgrozi uz abām pusēm tā notiek atgaisošana.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Cik daudz eļļas vajag pirkt? Un vai firma nav būtiski, vai tikai Mopar? Vēl konstatēju, ka kad eļļa auksta tādā brūnganā krāsā palikusi, agrāk bija melna?
Varētu padomāt ka ūdens klāt? Vai tas ir iespējams, vecai ar nevajadzētu būt, jo vasarā mainīju sūkni un redzēju ka lēja klāt svaigu eļļu?

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Nu biju šorīt samainīju eļļu, atskrūvēja men pie kolonkas trubu pagrozīja stūri kārtīgi un tad ielēja jaunu, iekšā bija brūngana žļura ar emulsiju, tā kā labi ka paspēju. Samaksāju 8 las par ellu un darbu, Krasta Eļļas namā, labi lēti un atri, ari karbā man pa trīnīti savulaik tur samainīja, (darbs), bet citi, kā Cryaisler tā 10 ls, lūk tā, iesaku.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

hecs: kurā vietā tas īsti ir, man arī jāaizbrauc. Varbūt pieviena kārbā arī jāpmaina

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Hecs, vai stūres pastiprinātājs palika klusāks ?

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Ellas nams ir Krasta ielaa, pretim Molam preteejaa pusee, no centra braucot pi Viadas griezh iekshaa, tur buus dziljaak, bet nu vai palika klusaaks? Varbuut nedaudz, bet nedzen it kaa araa, vajag kaadus lielaakus miinusus, tad jutiis. Visiem prieciigus Sveetkus!

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Es savam nomainīju to sūkni Atlas Motors 129.- ls. Tagad klusums, tikai neviens nevar pateikt, kas vecam bija vainas.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10

Forums » Tehniski jautājumi » Stūres pastiprinātājs
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online