Stūres pastiprinātājs » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Stūres pastiprinātājs

Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10
Stūres pastiprinātājs ( 18580 )
janchux-l

238 ziņas

PM

Manam auto otrs nosaukums varētu būt xadomobīlis, jo xado ir gandrīz visur, izņemot kondicionieri un bremžu eļļu, visi gultņi un pusasis griežas ar xado, arī motorā un kārbā ir, arī pie degvielas pievienoju, un auto ir salīdzinoši kluss, degvielas patēriņš un maksimālais ātrums(pēc spidometra) arī ir tāds, kā tehniskajā literatūrā jaunam norādīts. un xado lietoju arī iepriekšējās mašīnās, pieredze pozitīva.konkrēti stūres pastiprinātājā ielēju kaut kad ziemas sākumā, kad bija pirmais sals. no tā laika sūknis ir kluss, kaut gan nav jau arī vairs nopietns aukstums bijis.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Pārzvanīju uz servisu un precizēju, man ielēja Shell Dextron 3 sarkano.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Labdien.Jautājumiņš,kur būtu viss plašākais XADO piedāvājums?

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Labdien.Jautājumiņš,kur būtu viss plašākais XADO piedāvājums?
http://www.xado.lv/ eksporta ielā zvani brauc, pērc, esmu lietojis, ne labu ne sliktu pateikt nevaru, gaidu kad būs 3000 noskrējiens stūres stipreklim, tad pateikšu ir vai nav rezultāts.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Hecs, Tev vēl cerība nav zudusi. Nākamās ziemas sākumā nomaini uz ATF+4, varbūt līdzēs .

Atbildēt uz šo ziņu
Kvatra

746 ziņas

PM

hecs"]Man: "

tas pats kas man, bet nu jau man silts ir skaļš, vienkārši izdilis.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Kvatra, cik km norullēji no stadijas, kad skaļš ziemā līdz stadijai -skaļš visu laiku.

Atbildēt uz šo ziņu
Kvatra

746 ziņas

PM

No oktobra sākuma līdz šim brīdim, kopā 5 mēneši, km 20 000. Vē kādi 10 000 noietu, bet bail, ka neizjūk pa ceļam :mrgreen: Piektdien man maina nost, tad varēšu pateikt, kas tur izdilis ir.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10

Forums » Tehniski jautājumi » Stūres pastiprinātājs
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online