Stūres pastiprinātājs » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Stūres pastiprinātājs

Lapas: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Stūres pastiprinātājs ( 18578 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Vai kāds var pateikt, cik maksātu lietots vai jauns stūres pastiprinātāja sūknis. Man tāda aizdoma, ka laikam jāmaina. No rītiem iedarbinot pavisam nelabi gaudo, bet nobraucot kādu stundu, vairs neko nedzird. Varbūt tur ir vēl kas remontējams.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

man veciit taada pati probleema.zeel ka neviens no speciem neatbild!

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Manējam tūlīt pēc iedarbināšanas arī var nedaudz dzirdēt stūres pastiprinātāju. Vasarā vai nu nebiju ieklausījies vai bija pavisam kluss. Es jau nu sāktu ar
1)stūres pastiprinātāja šķidruma līmeņa pārbaudi, pieliešanu
2)ja nepieciešams, šķidruma pilnīgu nomaiņu .
Tkai tad, nelīdz sākt kaut ko remontēt vai mainīt.

Atbildēt uz šo ziņu
Martini

79 ziņas

PM

Pagājušo gadu lietots ap 80ls maxāja Liepājā

Atbildēt uz šo ziņu
Zuris

1249 ziņas

PM

ir dabonams-70ls t.29230402

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Ilmārs: Kādu eļļu Tu gāz stūres pastiprinātājā? Skatijos savam, tā pavisam melna - nolietojusies :cry: laikam nāksies apmainīt.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Esmu laukos, kad atgriezīšos Rīgā, apskatīšos, kādu jālej. Pats neesmu mainījis. Ja atmiņa neviļ, bija jālej oriģinālais Mopar. Piezvani uz TC Motors, nosauc sava auto marku un saki, ka vēlies iegādāties stūres pastiprinātāja šķidrumu. Viņi pateiks kādu un cik tas maksās.
Vienreiz ierunājos par šo lietu autoservisā "parastajā", viņi ieteica, ja nav problēmu neko nemainīt. Varbūt tad jau labāk arī maiņu veikt TC Motorā.
Pievērsu uzmanību, ka tūlīt pēc iedarbināšanas stūres pastiprinātājs stipri skaļāks, nekā atgriežoties. Jāpalasa, vai tam tā arī jābūt.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

"parastajā", viņi ieteica, ja nav problēmu neko nemainīt.

Protams, ka var jau ne ko nedarīt - iespējams ka kādu laiku jau ripos, Bet domāju ka džerīši nav bezpersonisks auto, un pret to jāizturas ar cieņu.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Forums » Tehniski jautājumi » Stūres pastiprinātājs
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online