Stūres apvalks » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Stūres apvalks

Lapas: [1]
Stūres apvalks ( 2864 )
andzza

15 ziņas

PM

Sveiki CV īpašnieki.
Nesen nomainīju savu 95 g. CV uz 98 g. CV. Esmu ļoti apmierināts, vienīgi tas stūres rats man tāds "PAPLĀNS" liekas. Gribētos drusku biezāku, vecajam CV stūre tīri labi gulēja plaukstās, arī Darba OPEL Astra auto stūre ir biezāka, bet šim drusku velk uz veco žiguļa modi. Varbūt man tā liekas? Gribēju dzirdēt jūsu domas par šo tēmu un vai jūs ko esat mainījuši šinī sakarā. Gribētos jau koka stūres ratu (kādreiz man bij japāņu auto ar tādu stūres ratu, un tas bija vienīgais + šinī auto ) , bet pašu stūri diez vai var mainīt, jo kur tad liksies kruīza kontroles vadība. vienīgais variants apvilkt stūri ar kautko kā jūs to darat, kur ,ko iegādājaties un cik tas maksā? :!: :!: :?: :?:

Atbildēt uz šo ziņu
gachux

246 ziņas

PM

ziema man bij tads pukains aitinas apvalks, bet tagad laikam no ta apvalka viena vieta originala ada uz stures mazliet grubulaina(originala stures ada melna)-vai kads zin vai ir kkadi lidzekli ar ko var apstradat vai nopulet stures adu? Tikai tiesam ja tas ir zinams lidzeklis,lai beigas no kkadas kimijas neizirst suves diegi ara pavisam.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 95LE 3,3 b/g

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Stūres apvalks
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online