Forums » Tehniski jautājumi » Vākumnieks vai bremzes
| Vākumnieks vai bremzes ( 2230 ) | |
|
Anonymous user
|
2007-09-30 13:09:47 jau ir apnicis braukāt pa servisiem.Vai kāds varētu palīdzēt ar padomu kur ir tā problēma? Ir brīži kad Vākumnieks strādā tad arī bremži strādā un ir brīdis kad ieslēdzas tad viss ir kārtībā. Neviens nevar pateikt kur ir vaina versijas ir dažādas kāda rorīte ir caura, bet tad jau problēma būtu visu laiku, bet tā nav varbūt tas ir kāds sūknis kas nestrādā kā nākas ja tā tad kur ir tas sūknis Vai arī ir kāda cita problēma? |
|
Anonymous user
|
2007-09-30 14:09:22 Kaut kā nedaudz haotisks Tev tas vainas apraksts sanācis. Pamēģini aprakstīt detalizētāk - kā vaina izpaužas. |
|
Anonymous user
|
2007-09-30 23:09:04 man ir CV 93g. automāts kad auto brauc nospiežot bremzes it kā kaut kas ieslēdzas motoriņam līdzīgs un tad viss ir kārtībā.Bet ja motoriņš neieslēdzas tad iedegas lampiņa it kā ir norauta roķene. Tas arī ir viss bremži pazūd tas ir praktiski jau ir tikai pedālis ir kā koka gabals jāspiež no visa spēka. tad notiek brīnums un kaut kas atkrīt un parādās atkal bremzes lampiņa nodziest un motoriņš vai sūknītis bremzējot arī strādā. Var nobraukt mēnesi un viss ir kārtībā var arī parādīties un uzreiz arī pazust. |
|
Anonymous user
|
2007-10-01 17:10:38 Vai tik nebūs pie vainas tas pats, kas šeit http://www.voyagerclub.lv/forum/viewtop ... vakumnieks . |
|
Anonymous user
|
2007-10-02 12:10:14 Pirms ķerties pie lielākiem remontiem kādā servisā nomaini bremžu šķīdumu 1) varbūt atrisinās visas problēmas 2) servismenis būs spiests ilgāk palūrēt uz bremžu sistēmu un kaut ko labu/nelabu tomēr ieraudzīt. |
|
austris
|
2007-10-02 23:10:06 Piezvani Osim uz vvoyager kluba servisu. Viņi pārtais uz parasto vakuma sistēmu un problēmas pazudīs. Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited |
|
Anonymous user
|
2007-10-16 21:10:06 es savam nomainiju oglites motorinam man tagad ir viss kartiba nocakarejos 3menesus |
| Lapas: [1] | |
Forums » Tehniski jautājumi » Vākumnieks vai bremzes