CV audio cods » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » CV audio cods

Lapas: [1] 2 3
CV audio cods ( 5403 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Visu to laiku radio jābūt ieslēgtam (ar uzrakstu "Wait 2h").

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Tā arī jādara - pēc vairākkārtējas nepareizu kodu ievadīšanas jāgaida 2 stundas lai ļautu ievadīt kodu atkārtoti. Pats gaidīju divas stundas ar ieslēgtu aizdedzi, bet, kā par spīti, īsi pirms divām stundām nosēdās akumulators. Nācās darbināt auto 2 stundas, tad kods aizgāja bez problēmām.
Varbūt atstāt divas stundas ar ieslēgtu Accessories režīmu aizdedzes atslēgai (tad auto tērēs mazāk strāvas)?

Atbildēt uz šo ziņu
andzza

15 ziņas

PM

Sveiki CV draugi. Palīdziet tikt galaa ar orginālās magnetolas kodu. pēc remonta un aķīša maiņas audio monstrs prasīja kodu. laikam ievadījām nepareizo. tagad itkā ir atrasts kods servisa grāmatā, bet pēc tā ievadīšanas nekas nemainaās. prasa lai gaida 2 h, un nekā. sen atpakall forumā lasīju par kodiem, bet vairs nevaru atrast to foruma sadaļu. Varbūt varat palīdzēt? iepriekš jau paldies.

Atbildēt uz šo ziņu
andzza

15 ziņas

PM

man tas uzraksts Wait 2h parādās tikai kad rāžu ieslēdzu - kādas 5 sek. tad parādās uzraksts code. nedēļas nogalē biju patālā braucienā uz lietuvu - Utene, pēc divu stundu brauciena nekas nemainās. kas ir ar tiem servisa kodiem?

Atbildēt uz šo ziņu
Miltins

260 ziņas

PM

Labāk nomainīt oriģinālo magnetolu pret kādu sakarīgu disku atskaņotāju un aizmirst visas ar kodiem saistītās problēmas.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Man pie oriģinālās magnetolas pieslēgts MOPAR 6CD čeindžeris, nav nekādas vainas. Magnetolā jau iebūvētas vadības pogas čeindžera vadībai. Cik tas izmaksājis iepriekšējam īpašniekam nav ne jausmas

Atbildēt uz šo ziņu
mummi

22 ziņas

PM

Aizbrauc uz TC motors. Kods maksās 10Ls, pie nosacījuma, ka maģis nav mainīts un ir identisks rūpnīcā uzstādītajam

Atbildēt uz šo ziņu

Kāpēc dzert un braukt, ja var pīpēt un lidot....

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Es savējam izķeksēju laukā,aiznesu uz TV darbnīcu,un atpakaļ dabūju ar jaunu kodu.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2 3

Forums » Tehniski jautājumi » CV audio cods
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online