Forums » Tehniski jautājumi » Skate / Atgaazu duumainiiba
| Skate / Atgaazu duumainiiba ( 6230 ) | |
|
Anonymous user
|
2007-10-05 03:10:48 Ok, riita pusee iemetiishu siikaakus datus par to briinumzupu! Jaa, man ar radaas baile, ka tieshi no taas gazeeshanas (es jau pats lidojot uz skati, normaali tukshgaitaa uzspiedu, lai taa susla izdzen visus sodreejus no sisteemas) un varbuut pat no taa liidzeklja man tas radiators atteica! Es nav liidis siikaak luureet (ir doma vinju pirkt tikai... kaut lietoshanaa jau atdota), bet, jaa, naiva ir ceriiba, ka taa tikai kaada shljaucinja! Kaut shkjidrumu aatri izmala cauri pa tukshos! Un tizlaakais tas, ka es vakaraa nafig negribeeju palikt kkur ar to nelaimi, so... 2 min pabraucu, 15 staaveeju, 2 pabraucu, 15 staaveeju... bet temperatuura taapat uz maximumu! Motors it kaa ruuc, bet bail taapat- kas tik shim tie 5-7 km nebija par smagu! |
|
Anonymous user
|
2007-10-06 13:10:04 Nav ne jausmas kaa te bildes pievieno! http://foto.inbox.lv/andzzeys/Diesel-power Taatad pretduumoshanas zupa diizelim: |
|
Anonymous user
|
2007-10-06 13:10:44 izplatiitaajs Latvijaa: "AGA BAltija Riiga" |
|
Anonymous user
|
2007-10-06 16:10:48 Paldies par informāciju. Informē, kā turpmāk veiksies ar auto (no kurienes tad tecēja antifrīzs). Ja vēl neesi nopircis no iepriekšējā saimnieka, visi piedzīvojumi lai kalpo par iemeslu cenas pazemināšanai. |
|
Anonymous user
|
2007-11-15 13:11:40 Andzzeys, izstāsti, kā Tev šī lieta beidzās. |
|
janchux-l
|
2007-11-28 00:11:42 Nesen savam gāju apskati, un pats nobrīnījos-atgāzes 0,97, pirms tam neko nedarīju, kaut gan "trubas tīru"ikdienā, nobraukums arī nav mazs, degviela bija labu laiku mucā stāvējusi. |
| Lapas: 1 2 [3] | |
Forums » Tehniski jautājumi » Skate / Atgaazu duumainiiba