Skate / Atgaazu duumainiiba » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Skate / Atgaazu duumainiiba

Lapas: 1 2 [3]
Skate / Atgaazu duumainiiba ( 6230 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Ok, riita pusee iemetiishu siikaakus datus par to briinumzupu!

Jaa, man ar radaas baile, ka tieshi no taas gazeeshanas (es jau pats lidojot uz skati, normaali tukshgaitaa uzspiedu, lai taa susla izdzen visus sodreejus no sisteemas) un varbuut pat no taa liidzeklja man tas radiators atteica! Es nav liidis siikaak luureet (ir doma vinju pirkt tikai... kaut lietoshanaa jau atdota), bet, jaa, naiva ir ceriiba, ka taa tikai kaada shljaucinja! Kaut shkjidrumu aatri izmala cauri pa tukshos! Un tizlaakais tas, ka es vakaraa nafig negribeeju palikt kkur ar to nelaimi, so... 2 min pabraucu, 15 staaveeju, 2 pabraucu, 15 staaveeju... bet temperatuura taapat uz maximumu! Motors it kaa ruuc, bet bail taapat- kas tik shim tie 5-7 km nebija par smagu!

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Nav ne jausmas kaa te bildes pievieno!
Linku cerams, ka njems!

http://foto.inbox.lv/andzzeys/Diesel-power

Taatad pretduumoshanas zupa diizelim:
FENOM Diesel smoke free
Antidimnaja dobavka k dizelnomu toplivu
Razzjots: LT., Krievija (Tribotehnologjiju Labaratorija (Amerikaanju-Krievu kompaanija), Maskava)
www.fenom.ru

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

izplatiitaajs Latvijaa: "AGA BAltija Riiga"

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Paldies par informāciju. Informē, kā turpmāk veiksies ar auto (no kurienes tad tecēja antifrīzs). Ja vēl neesi nopircis no iepriekšējā saimnieka, visi piedzīvojumi lai kalpo par iemeslu cenas pazemināšanai.
Īsti labi jau nu nebija braukt bez dzesēšanas šķidruma, varēja taču kāds tos kilometrus aizvilkt. Ja jau veiksmīgi aizbrauci līdz galam, tad motors būs to pārcietis. Taču tagad īstais laiks būtu nomainīt eļļu, tā pārkarsēta visdrīzāk pa daļai piedega, pa daļai zaudēja savas brīnišķās īpašības.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Andzzeys, izstāsti, kā Tev šī lieta beidzās.

Atbildēt uz šo ziņu
janchux-l

238 ziņas

PM

Nesen savam gāju apskati, un pats nobrīnījos-atgāzes 0,97, pirms tam neko nedarīju, kaut gan "trubas tīru"ikdienā, nobraukums arī nav mazs, degviela bija labu laiku mucā stāvējusi.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 [3]

Forums » Tehniski jautājumi » Skate / Atgaazu duumainiiba
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online