Kādu bremžu eļu liet? » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Kādu bremžu eļu liet?

Lapas: [1] 2
Kādu bremžu eļu liet? ( 3487 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Sveiki! ;)

Man te šad tad līkumos iedegās bremžu eļas datčiks, pastijos, līmenis bačoka ir uz minimāli pieļaujamā. Gribeju pieliet, bet man sastāstija ka bremžu eļa ir dažada un jāzin kādu liet! Pats esmu amatieris un lidz servisam kādu laiku netieku, bet nav omuligi braukt ar tādu kļūmi!

Kadaj jābut tai bremžu eļļai?

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Ja grib tikai pieliet, vai var maisīt ?

Atbildēt uz šo ziņu
austris

908 ziņas

PM

DOT-3 vai DOT-4.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Ja nekļūdos, reizi divos gados bremžu šķīdums pilnībā jānomaina. Varbūt kāds zina pateikt cik daudz šķīduma iegādāties priekš CV 98TD. Laikam jārēķinās ar zudumiem sistēmu atgaisojot. TC Motors piedāvā MOPAR ražojuma DOT-4 300ml par 3Ls.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Vai tiešām neviens nezina, cik daudz bremžu šķīduma iegādāties pirms sākt to mainīt ?

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Pagaidām problēmu nav, taču negribu tās sagaidīt. Tas šķīdums iekšā varbūt ir 10 gadu vecs, īpaši pētījis kādā tam krāsa, ir vai nav nogulsnes neesmu.
Līdz lietas tālākai izpētei briestu tikai pieliet līdz Max, daļēji atjaunojot šķīdumu.Šobrīd līmenis ir kaut kur pa vidu starp Min un Max. Taču tad paliek aktuāls vai var maisīt DOT-3 un DOT-4 un varbūt labāk tomēr neko nemaisīt ja jau līmenis joprojām ir normāls ?
Ja nu tomēr mainīt, nebūtu jau slikti zināt ko un kā?

Atbildēt uz šo ziņu
juris

429 ziņas

PM

Manuāli nekur neatradu info ne par maiņu, ne par tilpumu. Standartā viņiem nāk DOT-3. Par bremžu šķidrumu maiņu esmu dzirdējis, ka tiešām to iesaka darīt. Vairāk gan tāpēc, ka pie mūsu klimatiskajiem apstākļiem bremžu šķidrumā var nonāk mitrums....

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5 TD LE

Anonymous user

3652 ziņas

PM

A kapēc gribi visu mainīt??
Palicis duļķains?
Zaudējis savas tehn. īpašības?
Kapēc jāsarežģī situācija, pielej līmeni un brauc!! :wink:

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Kādu bremžu eļu liet?
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online