Prieksejais stikls » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Prieksejais stikls

Lapas: 1 [2] 3
Prieksejais stikls ( 5770 )
Ezis2

1676 ziņas

PM

Es jau neko nesaku, par sito cenu var ari tiesam mainit ik pa paris gadiem jo man pasam ir pieredze ar sitajiem letajiem stikliem.. jau pec pirmas ziemas ir redzsems kapec vini maksa to ko maksa, bet nu ir ka ir mums kimats un vide ir tada kada ir jo pat 3- 4 gadus jauni auto ar atiecigu noskrejienu izskatas normali noskroteti bet OEM stikls ir tomer daudz izsturigaks pasam stav viens garaza loti laba stavokli vinam ir 15 gadi bet izskatas daudz labak neka manejais pirms 5 gadi liktais letucis.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

RMatisons

559 ziņas

PM

Personīgi nēesmu vēl licis, bet varu ieteikt vejstikli.lv
Esot cenas labas un kvalitāte arī.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town&Country LXi '98 3.8L LPG

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Man arī viņus rekomendēja, bet savlaicīgi jāpierakstās un nebrauc klāt. Tas pasākums nav uz pusstundu.

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Man arī viņus rekomendēja, bet savlaicīgi jāpierakstās un nebrauc klāt. Tas pasākums nav uz pusstundu."
biju pie šamiem kkad sen. nepatika attieksme un darba kultūra. vecajam liku stiklu pie stiklumeistars.lv. ielikām pilkingtonu. tas gadijās brāķis, un sasprāka uz pusēm pēc divām dienām samainija bez problēmām uz citu, originālo chrysler. tas maita pēc 4 gadiem arī bija švīkās. rezumē ir tāds, ka visi jaunie ir mīksti. ak jā, maksāja 120lati

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Papētīju uzlikto stiklu.
Ražotājs - Xinyi Glass

Uz stikla rakstīts:
XYG
Laminated Safety Glass
DOT-563AS-1 M-852
43R-001853
E1

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/1e/Xinyi_Glass_logo.png

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Dažas mikroskopiskas švīkas parādījušās. Pagaidām noteikti skats stipri labāks kā caur veco stiklu. Vecajam stiklam nekādas norādes par ražotāju tā arī neatradu, tātad tas bijis vispār Noname.
Tagad galvenais ziemā pašam ar skrāpjiem stiklu nesaskrāpēt.

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
migano

351 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Dažas mikroskopiskas švīkas parādījušās. Pagaidām noteikti skats stipri labāks kā caur veco stiklu. Vecajam stiklam nekādas norādes par ražotāju tā arī neatradu, tātad tas bijis vispār Noname.
Tagad galvenais ziemā pašam ar skrāpjiem stiklu nesaskrāpēt.

CV 1998.g. 2.5TD LE"

es tikko reno lagūnai ieliku jaunu xyg ikšķilē. Par šmerļa ielas stikliniekiem .... tur pa telefonu jau virmoja tāda VIP gaisotne, ka uzreiz lāmums - atā
Pilkingtons būtu kaut kādi 40eur dārgāks.
Bet kā saka - akmenim vienalga kāds ražotājs
Oriģinālais pilkingtons bija sācis kaut kādus baltus plankumus starpslāņos būvēt arī.

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Joprojām ar XYG esmu apmierināts. Pavisam cita braukšana tumsā. Pirms tam likās, ka Voyager gaismas par švakām.
Apmēram gadu pēc ielikšanas gadījās, ka pretimbraucošā mašīna uzcēla kaut kādu priekšmetu no ceļa, kas virsū aiz tās braucošajai, no kuras atkal manā logā. Bīkšķis bija ne pajokam, bet stikls izturēja. Trāpījuma vietā tikai neliels matēts plankumiņš.

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2] 3

Forums » Tehniski jautājumi » Prieksejais stikls
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online