Aizmugurējie bremžu cilindri » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Aizmugurējie bremžu cilindri

Lapas: 1 2 [3]
Aizmugurējie bremžu cilindri ( 4946 )
ibiodizels

695 ziņas

PM

Drīzāk dalītājs ir domāts lai neļautu visam šķidrumam atpļūst atpakaļ bet noturētu zināmu spiedienu.TA var piekasīties,ja vērīgs darbinieks...

Atbildēt uz šo ziņu
ibiodizels

695 ziņas

PM

PASSATizhi: "nē, noņēmu vispār nost to sūdu. ziemā viss kārtībā. protams ja ABS ir dzīva:D

tas regulātors nav saistīts ar lāgām, kā vecajiem auto. viņs vnk ierobežo plūsmu uz pakaļu."

Pedālis neaiziet tagad dziļāk grīdā?

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

ibiodizels: "
"
drizak pedalis vel mazak iet grida .. es to sudu izjaucu jo man vins teceja tapec zinu kas tur ir un ka vins stradaa ir tur divi virzulisi un acperes katram ratam pa vienam cilindritim spiezot pedali sakuma saspiezas tas virzulitia ar acperi un tikai pectam sak spiediens kapt bremzu cilindra .Utaisita ta herna ir prieks tam lai pakal bremzes saktu nemt velaak sanak tads ka izplesanas trauks

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

ibiodizels: "
"
nē. viss čiki piki jau divus gadus

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

Ezis2: " drizak pedalis vel mazak iet grida .. es to sudu izjaucu jo man vins teceja tapec zinu kas tur ir un ka vins stradaa ir tur divi virzulisi un acperes katram ratam pa vienam cilindritim spiezot pedali sakuma saspiezas tas virzulitia ar acperi un tikai pectam sak spiediens kapt bremzu cilindra .Utaisita ta herna ir prieks tam lai pakal bremzes saktu nemt velaak sanak tads ka izplesanas trauks "
ne tikai. viņi ierobežo arī spēku. man ar viņiem bremzes pakaļā bija kkas ap 2. tagad tieši kā priekšā, 3.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Lapas: 1 2 [3]

Forums » Tehniski jautājumi » Aizmugurējie bremžu cilindri
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online