Aizdedze nesleedzas aaraa un iesleedzas pati ... » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Aizdedze nesleedzas aaraa un iesleedzas pati ...

Lapas: [1] 2
Aizdedze nesleedzas aaraa un iesleedzas pati ... ( 3591 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Sveiki kanareiki!
iisumaa taa.atbraucu es maajaa viendien un slaapeejot nost motors paliek darbojoties. opaa! nu neko iesleedzu veelreiz aizdedzi un slaapeeju veelreiz - jaa tad noslaapst un viss kulee!
pagaaja kaadas paaris nedeeljas peec shii notikuma un tagad atkal shovs!
atbraucaam maajaas nolikaam smuki auto viss ok.
no riita naaku akjis pilniigii tukshs ... piebraucu ar otru auto,pilieku vadus un neielicis atsleegu skatos aizdedze iesleegta.liidz ar ko nevaru atsleegt imobilaizeru ar visaam no taa izrietoshajaam sekaam....
pirmaa doma ka aizdedzes atsleega vainiiga ,bet kaapeec tad pa nakti aizdedze pati iesleedzaas?!
varbuu ir kaac saskaaries ar taadu probleemu?
vojager servisaa ogree lietota aizdedzes atsleega Ls 35 ...
bodee jauna Ls 47 ...
nav leeti,bet kam tagad viegli

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

atsleega nav vainiiga.
kaadas idejas?
kur vinjam mekleet kaukaadu aizdedzes releju? ...

Atbildēt uz šo ziņu
Fils

321 ziņas

PM

Puis, kaut kas neiet kopā, nelīmējas. Aizdedzes atslēga pati no sevis nevar pagriezties tā kā tur nav elektromagnēta vai motora kas to griež, to var izdarīt tikai mehāniski pielietojot spēku.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2.5 CRD 2005
-------------------------------------------------------
Beer is prof that god loves us and wants us to be happy!
Benjamin Franklin

jungle

69 ziņas

PM

a ko tas rolis galigi nerolis vai kada personiska antipatija (reiz bija doma aizbraukt)?

Atbildēt uz šo ziņu

GR. VOYAGER 3.3 AWD 94 +GAZE

Anonymous user

3652 ziņas

PM

redzees ko meistars vakaraa teiks.cik no pieredzes zinu,vinjam fishka rubii. ja teiks ka kompii vaina tad 99,99% taa arii buus.
ja shis netiks galaa tad prasiishu no Tevis to nr ;)
a kas tas DTC taac ir? tas tachu nav Rolis/Bosch?! ja ir tad es uz turini nebraugshu ne par kaadu naudu! :twisted: tad jau labaak uz krasteni -crysler centru ...

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Fils,Tu mani nepareizi saprati! atsleega protams nevar pagriezties un arii nepagriezhas pati!
vienkaarshi aizdedze iesleedzas bez atsleegas! kautkur itkaa kaukaac relejs savienotos ... iedomaajies situaaciju: vakaraa noslaapee autinju,iznjema atsleegu un ej guleet.naktii iesleedzaas signalizaacija,it kaa pati no sevis.es vinju izsleedzu un iesleedzu atpakalj.viss miers.no riita aizeju pilniigi tuksh akjis.pielikaam vadus no cita autinja - skatos aizdedze iesleegta.nebiju nemaz atsleegu ielicis sleedzenee .... nu i viss.kameer aizdedze iesleegta imobilaizeru atsleegt nevar liidz ar to autinju pielaist arii nevar.
ar imobilaizeru tiku galaa pats.tagad vismaz var pielaist.aizdzinu pie meistara.shis neko nesoliija ,bet teica ka meegjinaashot atrast vainu.ar voyageriemnekad neesot kraameejies,bet vot VW un AUDI shaada lieta notiekot biezhi - saliipot kaukaas relejs.
taadas lietinjas ...

Atbildēt uz šo ziņu
Fils

321 ziņas

PM

Tas ir serviss blakus Rolim. Jā , es arī tikai Rolī pērku loriņus, kā nekā BOCH izplatītājs, bet skrūvējos DTC - 7367748. Mani šamie nekad nav piešņākuši

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2.5 CRD 2005
-------------------------------------------------------
Beer is prof that god loves us and wants us to be happy!
Benjamin Franklin

Anonymous user

3652 ziņas

PM

pasham transit nokaasa pikji un neko neizdariija - diizelim aizdedzes reguleeshanas probleemas.
draugam kad veda mainiit logu slotinjas ko pie shiem nopirka,netiiriija stiklu - pasuutiija taalaak.
citam draugam kad aizveda uz diagnostiku toyotu tad chekaa 5Ls par kauko ,kad shis prasa par ko tas - ai par benziinu ko nobraukaaja testeejot.shie tjipa uzpildiijushies.tas nekas ka pusbaaka ar degvielu bija autinjaa ....
nu un ieksh iAuto ieraxti mekleet visos topikos -rolis ... tad jau redzeesi ko tauta saka.
http://www.iauto.lv/viewtopic.php?topic=6812&forum=16

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Aizdedze nesleedzas aaraa un iesleedzas pati ...
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online