Forums » Tehniski jautājumi » Vai Latvijaa ir iespejama teicama diagnostika un remonts....
| Vai Latvijaa ir iespejama teicama diagnostika un remonts.... ( 3867 ) | |
|
wizard
|
2007-08-07 11:08:58 Spriežot pec visa, tavai kārbai ir kāds mehanisks defekts. Dodge Caravan 3,0 FVD 1992 |
|
ANTishoX
|
2007-08-07 14:08:35 Klau wizard,kamert varu pakustinat to debesu brinumu,varbut varu vinju aizgadat pie Tevis,tjipa-kad sanaks laika......??????-sataisiit es domaju?! ======================== Dodge Caravan 3.8+LPG /1998/ ======================== |
|
ANTishoX
|
2007-08-07 15:08:43 Zeel nu gan,tacu konkreti Tu-vai vari ieteikt labu meistaru uz karbam,vai arii man dzit uz jelgavas ielu-pie Janja meistariem.Labu es domaju arii tadu kurs uzreiz ari nejauks araa veel siltam esot tacu ari paklausisies tos tirkstus varbut vel kautko atklatu??????Un kaa ar elektribu(kompjiem).Tu man reiz iedevi tel nr .kadam cilvekam no scania-tas man ir ,tacu cik sapratu toreiz ,vinjam vajag tos verkjus uz galda!Pagaidam izdodas vel nekustinat dzeri,tacu zeel-pa nakti veseliba vinjam neuzlabojaas,kaa tas pedeja laika ir noticis :shock: ======================== Dodge Caravan 3.8+LPG /1998/ ======================== |
|
wizard
|
2007-08-07 15:08:58 Vecīt, man jau nebutu žēl ispalidzēt labam cilvēkam. Bet ar auto remontiem es nenodarbojos. Tikai savu veco kumeliti remontēju, lai tas paliktu kustibā. Paskaties mana profilī. Ar brīvu laiku pats zini kā ir! Dodge Caravan 3,0 FVD 1992 |
| Lapas: 1 [2] | |
Forums » Tehniski jautājumi » Vai Latvijaa ir iespejama teicama diagnostika un remonts....