Vai Latvijaa ir iespejama teicama diagnostika un remonts.... » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Vai Latvijaa ir iespejama teicama diagnostika un remonts....

Lapas: 1 [2]
Vai Latvijaa ir iespejama teicama diagnostika un remonts.... ( 3867 )
wizard

654 ziņas

PM

Spriežot pec visa, tavai kārbai ir kāds mehanisks defekts.
Cik ilgi ta ies pateikt gruti, jo neesam rentgens!
Kreisaja karbas pusē (mašīnas priekšpusē) atrodas vadības varstu bloks.
Kāds no varstiem var tarkšķet, bet tikai islaicigi, pie robu parslegšanas.
Ja tarkšķ patstavīgi, tad tas ir lācitim vederā.
Kārbas modelis sākas ar burtu A (piemeram A-604).

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3,0 FVD 1992

ANTishoX

143 ziņas

PM

Klau wizard,kamert varu pakustinat to debesu brinumu,varbut varu vinju aizgadat pie Tevis,tjipa-kad sanaks laika......??????-sataisiit es domaju?!

Atbildēt uz šo ziņu

======================== Dodge Caravan 3.8+LPG /1998/ ========================

ANTishoX

143 ziņas

PM

Zeel nu gan,tacu konkreti Tu-vai vari ieteikt labu meistaru uz karbam,vai arii man dzit uz jelgavas ielu-pie Janja meistariem.Labu es domaju arii tadu kurs uzreiz ari nejauks araa veel siltam esot tacu ari paklausisies tos tirkstus varbut vel kautko atklatu??????Un kaa ar elektribu(kompjiem).Tu man reiz iedevi tel nr .kadam cilvekam no scania-tas man ir ,tacu cik sapratu toreiz ,vinjam vajag tos verkjus uz galda!Pagaidam izdodas vel nekustinat dzeri,tacu zeel-pa nakti veseliba vinjam neuzlabojaas,kaa tas pedeja laika ir noticis :shock:

Atbildēt uz šo ziņu

======================== Dodge Caravan 3.8+LPG /1998/ ========================

wizard

654 ziņas

PM

Vecīt, man jau nebutu žēl ispalidzēt labam cilvēkam. Bet ar auto remontiem es nenodarbojos. Tikai savu veco kumeliti remontēju, lai tas paliktu kustibā. Paskaties mana profilī. Ar brīvu laiku pats zini kā ir!
Ja pašam ir luste varu padalities ar dokumentāciju uz parnesumu kārbu A-604. Savejo pagaišgad esmu pats parlasijis. Nekā sarežģīta tur nav, kārba- kā kārba. Pirms jaukt tikai ritīgi jaispēt, kad, kas, kur tarkšķ, lai zinātu kur, pec izjaukšanas ko meklēt.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3,0 FVD 1992

Lapas: 1 [2]

Forums » Tehniski jautājumi » Vai Latvijaa ir iespejama teicama diagnostika un remonts....
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online