Forums » Tehniski jautājumi » Iebraucot peļķē pazūd stūres pastiprinātājs.
| Iebraucot peļķē pazūd stūres pastiprinātājs. ( 2652 ) | |
|
Anonymous user
|
2007-07-31 08:07:55 Vakar braucu lietus laikā, nu un kā pierasts uz mūsu ielām peļķes nav nekas neparasts. Taču vienā brīdī jūtu, ka stūre jāgriež ar visu spēku, jo stūres pastiprinātāja nav, bet autiņš iet taisni. Pēc pāris sekundēm atkal viss kārtībā. Braucu bišķin nobijies un uzmanīgi, jo nedod dievs jāveic manevrs, bet nevarēšu stūri pagriezt. Tad nolēmu speciāli pamēgināt un laidu tieši peļķēs, efekts tas pats - pazūd stūres pastiprinātājs. Eļļas līmenis normas robežās, un liet klāt arī nav nācies. Tagad netieku gudrs, kur vaina. Ja nu slapja siksna sāk slīdēt, bet neizskatās tik vaļīga, kaut gan jauna viņa nav. Ja kādam ir idejas, kur slēpjas problēma, lūdzu atrakstiet. |
|
Anonymous user
|
2007-07-31 18:07:31 Es domāju ka siksna slīdz vienkārši.... Labāk uzlikt jaunu, un ne pašu lētāko.... |
|
Anonymous user
|
2007-07-31 20:07:51 man gribas gan teikt ka pastiprinātāja sūkņa pievads nav ar siksnu, bet uz zobratiem vai šlicēm, vismaz 98g dīzelim, tā kā vaina pašā sūknī, bet tas diezgan augstu atrodas, varbūt reikā vaina? vispār dīvaini. :? |
|
Anonymous user
|
2007-07-31 20:07:57 Varbūt papilini ūdeni uz siksnas un pavēro vai viņa izslīd. Tikai nepārforsē, citādi, ja spriegitāja ruulītis būs šķībs, tad ka siksnu nenomet. |
|
roliss
|
2007-08-01 18:08:27 Runājot par stūres iekārtu, tikko gāju tehnisko uninspektors teica, ka nedaudz jūtama kustība reikā, vai ir iespējams tālāku izdilšanu sākuma stadijā novērst (pieregulēt vai ko citu) |
|
Dudziks2120
|
2007-08-01 18:08:33 " Dudziks Ch.voy. 94.g 2.5L Benz-Gāz |
|
ANTishoX
|
2007-08-01 18:08:59 Man reiz bija taa-arii "pazuda"stures pastiprin.,tacu pazuda arii uzlade.Skatijos-siksnas veselas,nu - ?Vaina bija -atskruvejies uzgrieznis uz klokenes gala skriemelja-uz turpmako laiku es vinju piemetinaju nedaudz! ======================== Dodge Caravan 3.8+LPG /1998/ ======================== |
|
Anonymous user
|
2007-08-13 16:08:54 Nomainīju siksnu, kad būs lietus redzēs vai ir starpība. Jo sausā laikā strādā perfekti. |
| Lapas: [1] | |
Forums » Tehniski jautājumi » Iebraucot peļķē pazūd stūres pastiprinātājs.