Zūd tosols!!! » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Zūd tosols!!!

Lapas: [1]
Zūd tosols!!! ( 2919 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Sveiki!!!
Gribēju apjautāties kapēc zūd tosols!!!!
Respektīvi ieleju tololu līdz atzīmei MAX un pēc kāda mēneša vai nedaudz vairāk bačoks ir tukšs un līdz atzīmei MAX sanāk ieliet no 1L - 1,5L tosola!!!!
Kas tā pa mistiku???

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Trubas nekur nesulo? Varbūt uzkarstot motoram ar spiedienu dzen k kur garām?! Un apskati eļļas korķim iekšpusi, ja tur ir tādas gaišas putas (tipa "kapučino") - tad tev dzes.šķidrums iet cilindros. Bet tad ir jābūt arī izteikti baltiem dūmiem.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

It kaa garaam nekur nesulo, balti duumi arii nav, bet zem korkja veelaak apskatiishos!!!
Man vecajam Passātam arii tosols zuda, bet tur bija suuce, a tagad es nesaprotu kas pa lietu!!! :cry:

Atbildēt uz šo ziņu
roliss

181 ziņas

PM

Man arī ar laiku tosols pazūd, manam auto vaina ir dzeses sūknī-laiž garām blīve, bet ir tā ka to var redzēt tikai uz bedres un arī zemē nekas nenopil, jo pil uz plastmasas kas apakša, tā kā noplūde nav liela grūti pamanīt

Atbildēt uz šo ziņu
Kvatra

746 ziņas

PM

Bij taapat, trubas uz aizmugures pechku suloja, redzeet nevareeja, tik kad pabakstiiju, tad uzreiz arii paarpliisa, saruuseejushas bij

Atbildēt uz šo ziņu
Zuris

1249 ziņas

PM

tās trubas priekšējā daļā nez kāpēc no metāla,virsū tām pil kondensāts no kondiškas-izrūsē,var aizvietot tos posmus ar gumijas caurulēm.

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

Kvatra

746 ziņas

PM

Taa arii izdariiju, ieliku gumijas posmus, interesanti tas, ka taalaak uz saakas alumiinija

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Zūd tosols!!!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online