Kārba, vai sajūgs. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Kārba, vai sajūgs.

Lapas: [1] 2
Kārba, vai sajūgs. ( 3711 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Vienvārdsakot sāka grabēt, kad ieliek ātrumā un brauc, jo ātrāk jo skaļāk, tāda kā "pamatnieku" murrāšana, nedaudz metāliska. Kārbā eļļa mainīta 7000km atp, slēdzas ideāli, noplūdes itkā nav, sajūgs neslīd, nedaudz grabēja auksts, kad paspaidīja apklusa.
Ko darīt, kam parādīt uz diagnozi un remontu, ko iesakat?
p.s liekas vēl ka tāda kā plastmasas smarža parādījusies kad noslāpē?
help!!! :? :?

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Smaka verāru būt no sajūga slīdēšanas.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

SAjūgs neslīd, un no kurienes grAboņAa? Es domĀju kā tur ir Ar izspiedējgultnia? KĀ ir spečoki, ko darīt?

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

lAbi, izspriedĀm ka vAina nAv ne sAjūgā, ne kārbā, bet gAn izspiedējgultnis gaudo. Kur un pa kādĀm nAudĀm to var nomAinīt? PadalĀs pieredzē tauta? :? :wink:

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Nu vainīga kārba, jeb gala gultnis, tipa pa lēto 60ls+vismaz nedēļa jāgaida, + 150ls darbs. Sāku sev uzdot jautājumu, vai es vēl gribu ar to mašīnu braukāt? Ielidoju uz stūres sūkņa maiņu, tagad šitas un vēl kondiķis? Laikam jāmaina marka uz citu, pamēģināju- sūds, atvainojiet, kas fano, bet es nē. Pārdodo, saremontētu.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Iepirkties var jebkurā auto markā. Bet varbūt vecais beidzot salabots ? CV nav melnajā sarakstā nevienā pētījumā par lūztošākajiem auto. Vienkārši ar CV brauc cilvēki ar augstiem standartiem un paškritiku.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

laikam ielidojis esmu pa pilnu programmu...., lieta sekojoša, nopirku to auto kādus mēnešus divus atpakaļ, nekas negrabēja neklabēja un neraustijās, pēc kāda maza brītiņa, sāka tā dīvaini raustīties, tad grabēt, nodomāju ka sajūgs pagalam..... viss jau būtu ok, ko nu var gribēt no 8 gadus vecas mašīnas ( lieta tāda ka neko īpaši nesaprotu no mašīnām), aizvedu šodien uz servisu, šie attaisa vaļā, zvana - sajūgs beigts, nu neko, atrodu sajūgu ,viss komplekts 170Ls + darbs, gandrīz pierunā nopirkt man vienu pričendāli ( par 100Ls un vēl jāgaida vismaz nedēļa), bet man kaut kā aizdomīgi sāk likties, aizvedu to pričendāli (neatceros kā to sauc) uz citu servisu, a šie saka - kamdēļ tev jauns jāmaina.......... karoče, šie man nomainija sajūgu, kad to apskatiju pēc 10 ballu skalas var likt 6, būtu vēl ilgi braucis, a visa vaina ir kārbā...... viņi kā izrādās nemaz nav paskatijušies kas tur pa vainu, ja esmu uz mieru manīt sajūgu, tad tik mainam. laikam jau diezgan nesakarīgi, bet nu esmu pārsteigts par meistaru profesionilitāti, bet nu ja kādu var piečakarēt tad kamdēļ ne................ :evil: :evil: :evil:

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Cesar tu varbūt tautai pastāsti par tās varoņiem, jeb mēs ar gribētu zināt to "super" servisu, kuram ar līkumu jābrauc garām!

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Kārba, vai sajūgs.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online