2.8 CRD dīzelis » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » 2.8 CRD dīzelis

Lapas: [1]
2.8 CRD dīzelis ( 2716 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

2.8 CRD dīzeļa īpašnieki pastāsta man kā jums iet ar šo dīzeli.Man piemēram aukstam dīzelim pielaižot pa izspūtēju izlien nedaudz zili dūmi.bet siltam nav nekādu dūmi.Vai tā ir jābūt jaunām dīzelim kurš lietots tikai pusgadu un vienīgais īpašnieks esmu bijis tikai es.TC motorā man teica ka nelieli zili dūmi iznākot visiem 2.8 CRD dīzeļiem un ar to ir jāsadzīvo.Man kaut kā negribas ticēt tam.

Atbildēt uz šo ziņu
Zuris

1249 ziņas

PM

tāds viņš neizdevies ir,samierinies

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Nesapratu, tie dūmi ir vai nav. Visdrīzāk sākumā tiek padots vairāk degvielas, mazāk gaisa, līdz ar to vairāk dūmu.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Mazliet zilie dūmi iznāk tikai pie pielaišans,kad mašīna ir auksta.A un vēl ko aizmirsu pateikt man ir autonomā apsilde.TC motorā man teicā lai tā ieslēgtos ir jāpadod vairāk degvielas,tāpēc izlien nedaudz zili dumi,bet vai tad nevajadzētu būt melniem dūmiem.
Ja,kas šis ir mans pirmais dīzelis un no tiem neko daudz nesaprotu.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

[quote]Mazliet zilie dūmi iznāk tikai pie pielaišans,kad mašīna ir auksta"
Neķer kreņķi un netraucē mašīnai braukt!

Nezinu kā crd, bet parastiem turbo dīzeļiem mēdz nebūt blīvslēgi uz vārstu kātiem zem atsperēm, kad izslēdz dzinēju, drusku eļļas notek starp kātu un vadīklu, pēc tam iedarbinot tā sadeg, vot tev i zili dūmi.

Mēs pagalmā esam kādi septiņi dīzeļu saimnieki,ziemas rītos, kad tā ap mīnus 25 - 30, nu tur labāk uzkavēties pēc iespējas īsāku brīdi, ja nav elpojamā aparāta!

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Paldies HB.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » 2.8 CRD dīzelis
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online