kaut-kaads murgs » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » kaut-kaads murgs

Lapas: [1]
kaut-kaads murgs ( 2903 )
ANTishoX

143 ziņas

PM

Nobraucu dizeli-panjemu 10-gadigu,4-os gados bez ipasam problemam noripoja 250 000 par ko esmu pateicigs sim 94*grandinjam.Motors nojuka pa istam,pa motora cenu izdevas tikt pie 3.3 93* .sakums labs,tacu sevi paradija visglupaka ierice ko esmu redzejis-elektriskais vakumnieks,t.i.kaut-kads murgains abs bloks-viss viena!Atrumaa prieksstatam nosauksu cenas sim ABS blokam,kurs sastav no 3 daljam:el.motorins-324.-Ls.,hidrauliska dalja-2730.- Ls.,elektriska dalja-1010.- ls.MURGS !!
Dargie draugi,ja kads var man piedavat 94*-95* 3.3 HIDRAULISKO bremzu pedali,varbut ar visu kronsteinu-ludzu dariet to,jo ceru ka Jusu pulinji daudzkart atmaksasies!! Eiropas variants,-ja-kas!!Tel.-29 28 98 11.
Esmu laikam pedejais kuram ir ticis sads Voyagera salikums un kaa bedzamajam pietrucis rez.dalju,lai partaisitu so elektrisko brinumu uz normali funkcionejosam bremzem!!

Atbildēt uz šo ziņu

======================== Dodge Caravan 3.8+LPG /1998/ ========================

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Izklausās briesmīgi. Vajadzētu šo jautājumu pārnest uz foruma tehnisko problēmu sadaļu. Tur vairāk tautas apgrozās.

Atbildēt uz šo ziņu
ANTishoX

143 ziņas

PM

Nu beigas sanaca tiri normalas-no veca dizelja izmantoju vaakumnieku,no Osa panjemu kantaina benzinnieka bremzu pedali,pie virpotaja pasutiju vajadzigo detalju,-lai pedalis sapasetu ar vaakumbunduli,saliku kopaa-aizgaja !! Biezi vien ir vien jaapsezas,jaizdzer maza bundzinja skistosaas un pec dienas,divam rodas citas domas un varesana !!!!

Atbildēt uz šo ziņu

======================== Dodge Caravan 3.8+LPG /1998/ ========================

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » kaut-kaads murgs
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online