Par eļļas maiņu... » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Par eļļas maiņu...

Lapas: 1 2 3 [4]
Par eļļas maiņu... ( 7524 )
Normunds

94 ziņas

PM

Sakiet lūdzu, ja tiek mainīta eļļa un filtrs atomātam vai jāmaina ir kārbas vāka blīve?
Chrysler Grand Voyager 95.g 3.3

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Nu bet loģiski un ja mani atmiņa neviļ,blīve nāca līdzi komplektā ar filtru. :roll:

Atbildēt uz šo ziņu
Zuris

1249 ziņas

PM

uzliksi blīves vietā silikonu un arī būs okei

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Esmu shokaa, piektdienas peecpusdienaa un dalu sestdienas pavandiijos pa Riigas autoservisiem, gribeeju elementaari nomainiit yz ziemu ellu, par cik man arii kaarbaa jaamaina, mekleeju lai var to veikt kopaa. 95% SERVISU ATTEICA , JE REDZ IR SEZONA UN CILVEEKI BRAUC RIEPAS MAINIIT, KAUT ARII BIJA BRIIVAS VIETAS, SVIESTS, bet pats ineresantaakais ka par kaarbas elljas nomainju prasa 10-15 ls, pilniigs sviests. Taa ariii nenomainiiju, buus jaapierakstaas naak ned kaut kur rindaa, varbuut varat ieteikt kur Riigaa? Bet pats kronis Esso Valmieras ielaa staav briiva bedre elljas mainjai es saku mainam, shie ja kaarba, tad nee, es davai iedoshu instrumentu un paraadiishu, ja liiki pirksti, nee neparko, mana kaaja tur vairs nebuus, (peec stundas braucu garaam Esso taa arii visi seezh un TV skatas, laikam naudu nevajag, nez kur skataas iipashnieki taadiem suudu dervisiem?)

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 [4]

Forums » Tehniski jautājumi » Par eļļas maiņu...
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online