Forums » Tehniski jautājumi » Iebūvētā imobilaizera nopietnība.
| Iebūvētā imobilaizera nopietnība. ( 7299 ) | |
|
ev
|
2007-06-18 19:06:55 Ui kā nomierināji, tagad visi gulēsim mierīgi ar apziņu ka ne tikai mūsu autinus nozags, bet vēl krutākus arī!!! |
|
TREYER
|
2007-06-18 22:06:49 Es jau šeit kaut kad rakstīju ka imobilaizers ir ierīce kas izmanto ap stūres kolonku nostiprinātu antenu lai sazinātos ar čipu kas iebūvēts atslēgā.Tā kā raidītāju jaudas ir nelielas,to nav iespējams nopeilēt no netālu stāvošas mašīnas.Tieši tāpēc sistēma kas atrodas mūsu autiņos nav saucama par imobilaizeru.Tā ir pretaizdzīšana ar motora bloķēšanu.Neesmu pētījis,bet domāju ka oriģinālajā putī pat dinamiskā koda nav.Tātad pietiek noskanēt signālu brīdī kad tiek aizslēgta mašīna,ierakstīt kompī un pēc tam noraidīt.Atliek pusminūtes laikā salauzt aizdedzes atslēgu un braucam.Ja autiņā ir imobilaizers,tas jau ir sarežģītāk,jo viņš jāneitralizē ar rokām.Ja tas ir rūpnīcas imobilaizers tad zagļiem ir visādi gatavi risinājumi,taču normala meistara ieliktam nestandarta imo jau vajadzētu sagādāt galvassāpes jebkuram aizdzinējam.Bet vēl jau vienmēr atliek aizvilkšana,tur varbūt varētu palīdzēt betons. |
|
Anonymous user
|
2007-06-18 22:06:52 :roll: |
|
Anonymous user
|
2007-06-19 00:06:03 Atbilde Aibo: |
|
Anonymous user
|
2007-06-19 08:06:27 Es gan piekrītu augšā minēto izteicienam ka: |
|
Anonymous user
|
2007-06-19 09:06:46 Kā jau rakstīja Aibo, imobilaizera kodu nenoskenēsi. Tieši tādēļ mani interesēja vairāk iebūvētais imobilaizers nevis signalizācija. |
|
TREYER
|
2007-06-19 11:06:46 Ieliku savam divpusīgo signalizāciju ar motora startu.IlmarsG,kā Tu man izskaidrosi ka es varu piedarbinat motoru pa puskilometru un tas bez problēmām rūc,tikai jāaizskrien atslegt ar oriģinālo pulti?Un kā tik šaurā atslēgas galvā var atrasties čips?Esmu jaucis citu autiņu atslēgas,neesmu redzējis tik plānu jaunām masīnam,kur nu vēl 96 gada.Un cilpas pie stūres ari nav.Varbūt jūsejām tiešām ir. |
|
Anonymous user
|
2007-06-19 13:06:31 Atbildu Aibo: |
| Lapas: 1 [2] 3 | |
Forums » Tehniski jautājumi » Iebūvētā imobilaizera nopietnība.