Iebūvētā imobilaizera nopietnība. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Iebūvētā imobilaizera nopietnība.

Lapas: 1 [2] 3
Iebūvētā imobilaizera nopietnība. ( 7299 )
ev

106 ziņas

PM

Ui kā nomierināji, tagad visi gulēsim mierīgi ar apziņu ka ne tikai mūsu autinus nozags, bet vēl krutākus arī!!!

Atbildēt uz šo ziņu
TREYER

56 ziņas

PM

Es jau šeit kaut kad rakstīju ka imobilaizers ir ierīce kas izmanto ap stūres kolonku nostiprinātu antenu lai sazinātos ar čipu kas iebūvēts atslēgā.Tā kā raidītāju jaudas ir nelielas,to nav iespējams nopeilēt no netālu stāvošas mašīnas.Tieši tāpēc sistēma kas atrodas mūsu autiņos nav saucama par imobilaizeru.Tā ir pretaizdzīšana ar motora bloķēšanu.Neesmu pētījis,bet domāju ka oriģinālajā putī pat dinamiskā koda nav.Tātad pietiek noskanēt signālu brīdī kad tiek aizslēgta mašīna,ierakstīt kompī un pēc tam noraidīt.Atliek pusminūtes laikā salauzt aizdedzes atslēgu un braucam.Ja autiņā ir imobilaizers,tas jau ir sarežģītāk,jo viņš jāneitralizē ar rokām.Ja tas ir rūpnīcas imobilaizers tad zagļiem ir visādi gatavi risinājumi,taču normala meistara ieliktam nestandarta imo jau vajadzētu sagādāt galvassāpes jebkuram aizdzinējam.Bet vēl jau vienmēr atliek aizvilkšana,tur varbūt varētu palīdzēt betons.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

:roll:

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Atbilde Aibo:
Tieši ar tevis pieminēto imobilaizeru aprīkoti daudzi Voyager - čips atslēgas galviņā, uztvērēja antena gredzenveidā ap aizdedzes atslēgas cilindru. Pārbaudīju - saprot kad ielikta atslēga bez čipa vai ar konkrētajam Voyager nepiesaistītu čipu (iedegas lampiņa ALARM SET un pīkst). Nekāda tieša sakara ar centrālo pulti. Iespējams, Tavs autiņš ir no tiem, kas imobilaizeru nav aprīkots.
Taču Tev taisnība - pret rūpnīcā iebūvētu imobilaizeru zagļiem varētu būt jau gatavs risinājums.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Es gan piekrītu augšā minēto izteicienam ka:
Ja gribēs aizdzīt tad aizdzīs. un nauko tur galvu lauzt. Pašam man ir arī divas pultis pie atslēgas oriģinālā un papildus. Bet personīgi man tas ļoti nepatīk gribētos vai nu oriģinālo pulti atstāt vai nu papuldus bet 2 kopā ir neliels gemors. Manuprāt ja gribās drusku visus aizkavēt visideālākais ir uztaisīt apātaisīto visvienkāršāko sekretku bet nevis servisā taisīt kur viņu gataviem risinājumiem ir zagļu gatavais risinājums bet tiešam pašam uzlikt. Jo manuprāt pret tiem kuri skenē tavas pultis kodus nekas jau nepalīdzēs jo voņi parasti par tavu mašīnu jau zina visu un vairāk par tevīm

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Kā jau rakstīja Aibo, imobilaizera kodu nenoskenēsi. Tieši tādēļ mani interesēja vairāk iebūvētais imobilaizers nevis signalizācija.
Pārsteigums - augstāk pieminēts tikai viens gadījums, kad aizdzīts Voyager ar iebūvēto imobilaizeru. Vai nu nozagto Voyager īpašnieki šajā forumā vairs neiegriežas vai ... ?
Varbūt vismaz statistikai atklājiet gadījumus.

Atbildēt uz šo ziņu
TREYER

56 ziņas

PM

Ieliku savam divpusīgo signalizāciju ar motora startu.IlmarsG,kā Tu man izskaidrosi ka es varu piedarbinat motoru pa puskilometru un tas bez problēmām rūc,tikai jāaizskrien atslegt ar oriģinālo pulti?Un kā tik šaurā atslēgas galvā var atrasties čips?Esmu jaucis citu autiņu atslēgas,neesmu redzējis tik plānu jaunām masīnam,kur nu vēl 96 gada.Un cilpas pie stūres ari nav.Varbūt jūsejām tiešām ir.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Atbildu Aibo:
Izskatās, ka tavējam imobilaizera tiešām nav. Kādā krāsā tava auto aizdedzes atslēgas galviņa? Ja ar imobilaizera čipu, jābūt pelēkai un nemaz ne tik plānai. Ja atslēgas galviņa melna, tad bez imobilaizera čipa.
Atslēgu ar imobilaizera čipu dabūju pirkt TC motors par 33Ls, jāpievīlē un vēl jābrauc to pieprogrammēt konkrētajam auto (būtu man 2 ejošas atslēgas, varētu to izdarīt pats).
Aizsākot šo tēmu vienkārši gribēju novērtēt savu izdevumu pamatotību. Kā atslēgt imobilaizeru arī neviens nav pateicis, vienīgi ārzemju forumā kāds bija fiziski pietiprinājis čipu aizdedzes atslēgas cilindram un atslēgas pievīlējis uz lētajām sagatavēm (bez čipa).
Starp citu iebūvētais imobilaizers (pēc rokasgrāmatām) nav savienojams ar attālās iedarbināšanas sistēmām

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2] 3

Forums » Tehniski jautājumi » Iebūvētā imobilaizera nopietnība.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online