Iebūvētā imobilaizera nopietnība. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Iebūvētā imobilaizera nopietnība.

Lapas: [1] 2 3
Iebūvētā imobilaizera nopietnība. ( 7300 )
pekina

43 ziņas

PM

Manam Voyāgerim ir default imobilaizers ar centralku + papildus pielikta signalizācija ar pretaizdzīšanu...taču bez sirēnas. Kasko tādu ņem pretī.
Cik nopietna ir default komplektācija - nu neko nopietna jau viņa nav...iekāp un brauc.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Lai arī Voidžeri nav zagtāko auto saraksta augšgalā, interesanti būtu noskaidrot, cik nopietna aizsardzība ir iebūvētais imobilaizers. Tas pats, kura dēļ atslēgas sagatave jāpērk par 33Ls, bet kuru manis aptaujātie apdrošinātāji neatzīst par vērā ņemamu.
Arī mūsu forumā ir atrodama informācija par pāris nozagtiema CV, Caravan vai T&C. Vai tie ir bijuši aprīkoti ar imobilaizeru (ja pareizi saprotu, tad imobilaizera komplektācijā var arī nebūt)?

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

...iekāp un brauc.
Vai tik vienkārši ? Ar pievīlētu atslēgu vai mūķīzeri bez čipa taču tālu 2s laikā neaizbrauksi.

Atbildēt uz šo ziņu
pekina

43 ziņas

PM

IlmarsG"]...iekāp: "
Cik nav šādi gadījumi dzirdēti, ka aizdzen šādi aprīkotus Voyāgerus...
Acīmredzot zaglēniem tā nav nopietna problēma...tas kā nekā ir vienkāršs imobilaizers un nekas vairāk...

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Uzsākot šo tēmu es arī vēlejos uzzināt konkrētus gadījumus, kad aizdzīti Voyager(i) ar šādu aprīkojumu. Lai kāds nelaimīgais īpašnieks apstiprina, ka viņam aizdzīts ar imobilaizeru aprīkots CV. CV īpašnieks esmu nesen, tādēļ šādu informāciju līdz šim esmu laidis gar ausīm.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Ja gribēs nozagt, tad nozags, jo pat visssvaigākos autiņus ar vislabākajām signalkām aizdzen!!!!

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Pateicos par informāciju. Kaut kur šajā ziņu grupā lasīju, ka ir problēmas atslēgt iebūvēto imobilaizeru, bet viens signalizāciju licējs apgalvoja, ka to nevarot izdarīt. Varbūt atslēgt nevar, bet piečakarēt gan.
Ja kādam vēl ir pieredze šajā jautājumā, būšu pateicīgs par papildus informāciju.
Cik esmu lasījis, tad zinātājam dažas minūtes ir maksimālais laiks, lai apietu jebkuru pretaizdzīšanas līdzekli.

Atbildēt uz šo ziņu
pekina

43 ziņas

PM

Mēs paši saskārāmies ar šādu lietu.
Paziņa iegādājās 96.g. parasto voyāgeri, par godu pirkumam, devāmies ekskursijā uz Tukumu, Talsiem, Kandavu un visbeidzot pie Usmas ezera gribējām nobāzēties, tik vot nesanāca to realizēt, jo kādam Kandavā iepatikās viņa busiņš, kamēr vazājāmies apkārt. Tam busam bija tieši tāds pats imobilaizers, kāds ir manējam un domājams arī daudziem citiem busiem...
Kas zaglēnam iepatikās tajā busā, es vēl joprojām nerubī - SE versija, zaļa krāsa, melni bleķa diski, bez muzona utt...karoč, vienkāršs lauku vāģīc... :?

P.S. Šis notikums bija kādu pusotru gadu atpakaļ...
No paziņu paziņam dzirdēti vēl daudz citi brīnumi par dažādu marku a/m, kuras bijušas aprīkotas ar viskrutākajām signalizācijām, taču pat tad zaglim nevajadzēja vairāk par "ķipa" 5. minūtēm, lai aizdzītu auto... :roll:
Cik tur tās taisnības, spriediet paši...

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2 3

Forums » Tehniski jautājumi » Iebūvētā imobilaizera nopietnība.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online