Taivanas (USA) lukturi uz CGV » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Taivanas (USA) lukturi uz CGV

Lapas: [1]
Taivanas (USA) lukturi uz CGV ( 2447 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Gribu uzzināt, kāda ir pieredze ar Taivanas ražojuma lukturiem (USA variants). Vai tos drīkst likt VOYAGER autiņam. Stiprinājumi der perfekti, taču problēma varētu būt lampiņu kontaktligzdas, jo nepieciešamas atbilstošas USA lampiņām, kas Eiropā ražotam autiņam nav.
Kur šādas kontaktligzdas būtu nopērkamas?

Atbildēt uz šo ziņu
juris

429 ziņas

PM

ja nemaldos, tad būs jāpartaisa uz baltajiem gabarītgaismām. vobšim caurums būs jātaisa vēl viens.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5 TD LE

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Nu vēl viens caurums nebūtu nekāda problēma.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Ja jau iet runa par lukturiem man arii ir taivanas bet nav veel parbuuveti. Ka var ielikt gabariitu lai to var nomainiit jo esmu dzirdejis ka daudzi ielimee un kad izdeg tad doma ka nomainiit

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Ka var ielikt gabariitu lai to var nomainiit jo esmu dzirdejis ka daudzi ielimee un kad izdeg tad doma ka nomainiit"
Man nav līmēts(pats netaisīju), bet ir uz gumijas lampas ligzdu, kas iespiesta izurbtā caurumā lielā luktura rajonā no apakšas. Ja man būtu jātaisa no jauna, es liktu
1) pēc iespējas uz malu- pagrieziena lampas rajonā,
2) liktu lampas vietā lielo balto gaismas diodi ar ŗezistoru(nopērkami "Latgalītē"un arī citur radiodetaļu veikalos(Arguss) un nostiprinātu ar karsto līmi. Caurums vienalga jāurbj).
Labums ir ka diodei ilgāks mūžs un visur lodējumi. Manā variantā regulāri jāpadauza kāds no lukturiem, kurš nespīd, jo lampas ligzdā dzīvo "zaļais". Ja kāda lampele jāmaina, jāceļ arā lukturis. Citādi klāt netiek. Vēl jau var ņemt nost bamperi...
p.s. Latgalītes tirgus un Arguss ir Rīgā, nezinu kā Jums tur Dobelē

Atbildēt uz šo ziņu
Zuris

1249 ziņas

PM

ar gaismasdiodi ir forši-tikai TA var neizlaist

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Taivanas (USA) lukturi uz CGV
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online