sedekli » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » sedekli

Lapas: [1] 2
sedekli ( 3485 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Sveiki jautaajums sekojosh.
Vai 96g grandam ar adas salonu ir iespeejams sedeklus parvietot kkaa savaadaak.
Vienkaarshi mani te paaicinaaja par shoferi kaazaas un Liigavu ar vinjas nelielo kleitu taa gruuti iedomaaties kur vinju iebaazt.
Mosh kaads ir vedis jauno paari?

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

es par ko domaaju,vai ir iespeeja 2tro rindu apmest otraadi,nu kjipa ar muguru braukshanas virzienaa vai kkaa taa lai buutu peec iespeejas lielaaks plashums
Vareetu jau jauno paari seedinaat otrajaa rindaa,bet ja ir visaadi vaarti u.t.t, tad vajadzeetu,lai vedeeji pirmie tiek araa,vai ne?

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Precējos 1999.g. un bija man kāžu mašīna Džerītis. Tad mums vidēja rinda bij izņemta, bet pakaļējā maksimāli uz priekšu nobīdīta. Bija labi, jaunājam pārim daudz vietas, pie kājam dāvanas un ziedi, bagažniekā "degviela". :wink:

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

hmm laikam ne liidz galam uzrakstiiju,mees mashiinaa buusi 6 cilveeki es,sievinja mana,vedeeeji un jaunajs paaris.Tobish benkus laikam iznjemt nevareeshu

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Oficiāli skaitās, ka otrās rindas krēslus likt otrādi varēs tikai 2008 gada modelim.

Atbildēt uz šo ziņu
Joris

146 ziņas

PM

Domāju, ka vajadzētu izdoties. Pats mēģinājis neesmu, bet teorētiski apgriežot vidējos beņķus un apmainot vietām vajadzētu tam izdoties. T.i. piemēram tas kurš atrodas labajā pusē apgriez otrādi un liec kreisajā pusē. Domāju āķu attālumiem vajadzētu derēt, vienīgi kā ar atzveltnēm....

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan Sport, 99.g., 3.3l, benzīns/špricgāze

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Par šito kaut kur jau biju te topikos lasījis-pameklē.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » sedekli
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online