Voyageris gļuko...help » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Voyageris gļuko...help

Lapas: 1 [2]
Voyageris gļuko...help ( 4099 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Manam vecajam dzērim bija līdzīga problēma un vaina bija lambzonde.Amerikas auto arī nezināja kas pa vainu.Aizbraucu uz autofavorītu Jelgavā,uztaisija man motora un lambzondes diagnostiku.Lambzonde kapi vilka dzīvību.Tā nu nomainiju to zondi un viss bija kārtībā,bet nu jau mans vecais džerītis ir citās rokās un lietotājs nesūdzas.Tā kā iesaku vispirms aizdzīt uz diagnostiku.

Atbildēt uz šo ziņu
pekina

43 ziņas

PM

garfilds182"]Manam: "
Ja lamda zonde nobrūk, vai tad nevajadzētu būtiski to izjust uz degvielas patēriņa izmaiņām???
Parasti patēriņš nenormāli palielinās... :?

Paldies par info...

Atbildēt uz šo ziņu
pekina

43 ziņas

PM

Starpcitu, ja zonde būtu bijusi kirdik, tad kompis būtu uzrādījis kļūdu, vai tad ne tā??? :?
Un kā tad diagnosticē motoru? Man šķiet, ka pie tā paša kompja vien slēdzas klāt un lasa kļūdas...

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Manam nepalielinājās degvielas patēriņš un diagnostikā kompis kļūdu neuzrādija,bet kad paņēma priekšā zondi uzreiz saprata kas pa vainu.nav ne jausmas kā veic diagnostiku.

Atbildēt uz šo ziņu
CV13

14 ziņas

PM

Vairākus mēnešus mocījos ar precīzi aprakstīto problēmu. Tuvojoties tehniskajai apskatei intuitīvi jutu, ka kaut kas nav kārtībā. Drošibas labad notestēju atgāzes, un ak vai- vairākkārt pārsniegta norma! Par cik mehāniskas ragulēšanas iespējas nepastāv devos uz Amerikas auto. Pieslēdzot kompi tas nekādu kļudu neuzrādīja, bet audiovizuāli gļuks tika vairākkārt konstatēts. Vērsu speciālista uzmanību uz paaugstinātajām atgāzēm- aizdomas krita uz vienu no zondēm. Tūlit pat pieredzējuši speciālisti ar trenētām roku kustībām veica detaļas nomaiņu. Pēc šīs manipulācilas auto ieguva atgāzes normas robežās, kā arī pazuda aprakstītās problēmas. Apkopojot pieredzi un savas zināšanas servisa speciālists izteica hipotēzi: tā kā zonde gļuko, tiek padots tik bagātināts degvielas maisījums, ka kompis, lai normalizētu dzinēja darbību, gatavs to izslēgt. Jāsaka, ka ekspluotējot auto ar aprakstītajām problēmām, degvielas patēriņš tiešām būtiski nepalielinājās.
Laimīgu ceļu un veiksmi!

Atbildēt uz šo ziņu
pekina

43 ziņas

PM

CV13"]Vairākus: "
O, vēlviena informācija, aiz kuras varētu nopietni aizķerties
Paldies! 8)

Atbildēt uz šo ziņu
pekina

43 ziņas

PM

Tad nu tā, viskaut ko biju izmēģinājis - lamdu nomainīt, sveces ar svečvadiem nomainīju, aizvedu izskalot (iztīrīt) inžektoru, nomainīju degvielas filtru un citus sīkumus - dačikus utt., bet tā raustīšanās tā arī nepārgāja...beigu beigās vienu vakaru sagribējās paķimerēties gar busu un izdomāju, ka būtu labi nomainīt visus drošinātājus, notīrīt visiem vadiem galus no kondensāta utt, kā arī, lasot visu šī foruma informāciju, uzdūros tādai informācijai, kur te vairāki skaļi kliedza, lai klemmes saliekot kopā, nu to arī izdarīju....kā par brīnumu, es jau trešo dienu braucu bez gļukiem
Jāpiebilst, ka buss tagad pat nedaudz ņiprāk (vieglāk) kustās no vietas nekā pirmstam, vismaz man tāda sajūta... kā arī vidējais patēriņš pieaudzis no 10,5 uz 11,5

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2]

Forums » Tehniski jautājumi » Voyageris gļuko...help
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online