Voyageris gļuko...help » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Voyageris gļuko...help

Lapas: [1] 2
Voyageris gļuko...help ( 4098 )
pekina

43 ziņas

PM

Sveiki!

Nesen iegādājos 96.g. Grand Voyager LE ar 3.3 litru dzinēju.
Vakar sākās sekojošs gļuks:
- braucot ar jebkādu ātrumu (nu teiksim 60 km/h), autiņš ik pēc 3-4 minūtēm noraustās (to vēl var novērot spidometra dačikos - km/h no 60 aizlec līdz 40 un fiksi atpakaļ uz 60, kā arī apgriezieni nolec stipri uz leju un atpakaļ). Ļoti bieži apstājoties pie krustojuma, autiņš pēc īsa brīža noslāpst (tas pats gļuks ar to pašu raksturu).
Aizmirsu piebilst, ja ieslēdzu kruīzkontroli un braucu ar to, tad gļuka momentā tas atslēdzas pilnībā. Arī tad, ja kruīzu ieslēdzu kaut vai gaidīšanas režīmā, arī tad tas atslēdzas pie augstāk minētā gļuka....

Kas par problēmu varētu būt?

P.S. Ātrākais tikai uz 19. datumu varēju pierakstīties uz Amerikas auto uz kompja diagnostiku, taču gribēju noskaidrot, vai gadījumā te kādam nav bijusi līdzīga problēma un varbūt pat kompis nav vainīgs...

Atbildēt uz šo ziņu
wizard

654 ziņas

PM

Visātrāk problēma ir sliktaja kontakta( k-kur)
Jameģin atrast ar diagnostikas palidzību, kā OBD, ta ari datoru.
Par OBD (On Board Diagnostocs)jau daudz bija rakstīts Forumā.
Veiksmes!

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3,0 FVD 1992

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Nu tad serviss!! :shock:

Moš tev ar degvielas padevi k-kas nav riktīgi?? Tipa sūknis neuztur vienmērīgu spiedienu?!
Vai arī sadalītājs gļuko un sit pāri.. :?

Atbildēt uz šo ziņu
pekina

43 ziņas

PM

Tikko tika veikta kompja diagnostika...neatrada pilnīgi nevienu kļūdu :shock:
Amerikas Auto vispār nevar atrast vainu.
Ieteica man braukt tālāk kā ir līdz kamēr motors noklapē :shock:

Varbūt ir kādas versijas? :shock:

Atbildēt uz šo ziņu
GIN

191 ziņas

PM

es ar savu ar pa servisiem dzīvoju. Vainu neviens nezin un saka lai mainu motoru :roll: Nezinu kur lai ved?

Atbildēt uz šo ziņu

2.8 CRD 2005/audi 80 B4 1.9TDI

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Man paziņam vienu dienu vispār uz ceļa apstājās T&C 98.g. Servī kompis neko neuzrādīja. Tipa aizgāja un atkal pēc 2 dienām noklājās. Tad šie gāja cauri visai elektronikai pa posmiem un atrada vainu! (kā beigās izrādījās vaina bija degvielas sūknī un tam piederošajā kompī)

Atbildēt uz šo ziņu
pekina

43 ziņas

PM

Vispār jau man tāda doma iešāvās prātā, ka iespējams degvielas filtrs vai sūknis gļuko, taču nēesmu pārliecināts.
Vēl aizdomas krīt uz svecēm, svečvadiem un to sadalītāju...to šovakar doma pārbaudīt pašam.

Anyway, servisā teica, lai atrastu īsto vainu, nāksies bez maz vai izjaukt visu un mainīt visu pēc kārtas, līdz kamēr uzdurās uz kādu kļūmi, ko dators nepaspēj piefiksēt tā gļuka īsā uzplaiksnījuma dēļ. Vai arī variants, ka braukt tik ilgi, kamēr kaut kur kaut kas sāk atteikt un tad jau kompis pilnīgi noteikti metīs kļūdas un būs iespēja atrast sākotnējo kļūdu...

Atbildēt uz šo ziņu
pekina

43 ziņas

PM

Locis"]Man: "
Es tik tikko zvanīju uz Gros Auto un interesējos par degvielas sūkņa un filtra iegādi un te pēkšņi par šito štelli Tu ieminējies

Tad nu tā...
filtrs maksā: 16,50 Ls
sūknis: 290 Ls un jāgaida 2-vas nedēļas :shock:

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Voyageris gļuko...help
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online