Parking montāža » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Parking montāža

Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 [8]
Parking montāža ( 11742 )
Instigater

52 ziņas

PM

Kāds var padalīties ar parkingsensoru montāžas urbumu attālumiem, lai veiksmīgi trāpītu 4.paaudzes bufera metāla sliedes renē, tobiš nebūtu jāurbj metāls?

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

kāds vēl mūsdienās liek parkingus?? kameras/monitora komplekts sen jau maksā kā parkingi. un bildei vismas var 100% uzticēties.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Dimitil

652 ziņas

PM

PASSATizhi: "kāds vēl mūsdienās liek parkingus?? kameras/monitora komplekts sen jau maksā kā parkingi. un bildei vismas var 100% uzticēties."

Es lieku. Negribu skatīties monitorā (pēc skaņas pārkojos). Un nevajag reiz nedēļā slaucīt kameru!!!

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Es ta ari neuzliku bija nopirkti ,kautkur plaukta joprojam metajas.. tas blembas pat auto krasa biju atradis ! sarkana krasa , finila pa cik ir 7 colu multimedia tad logiski ir ari kamera un tie krami kas boja auto izskatu nav aktuali.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Instigater

52 ziņas

PM

Atbildēšu pats sev. 7cm on bufera augšas tieši kur sākas malas apaļojums (jāņem talkā taisns rīks pret ko mērīt) un +22cm, +66cm no auto viduslīnijas (lai precīzi trāpītu plastmasas sliedes kabatiņā).

Uzstādīju, bet ir bēda, ka skatās nedaudz pret zemi - pat tukšā vietā pīkst it kā aptuveni 1 līdz pusotra metra attālumā kaut kas būtu - nāksies ielīmēt no otras puses, lai skatās taisni, nevis paļaujas uz oriģinālo stiprinājumu, kas to nostāda pret buferi plaknē.

Es kāreiz speciāli meklēju, lai ir tikai pīkstulis un nekādu lieku krāmu salonā.

Atbildēt uz šo ziņu
Instigater

52 ziņas

PM

Šodien sesorus izrāvu ārā un ielīmēju ar poliretāna līmi, lai skatās horizontāli ceļam un nečakarē man prātu no asfalta nelīdzenumu vai zemes atstarojumiem. Vajadzēs tikai to līmi bufera krāsā nokrāsot, lai acīs tik neduras.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 [8]

Forums » Tehniski jautājumi » Parking montāža
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online