Parking montāža » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Parking montāža

Lapas: 1 2 3 4 5 [6] 7 8
Parking montāža ( 11740 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

A cik ilgi tev nāca tie sensori. Manus tikai tagad izsūta pārdevējs. Ceru nedēļas laikā dabūt :roll:

Un kur tavam auto ielika to kastīti (pie kā slēdz sensorus). Kaut kur aizmugurē? Un Un parkošanās ekrāns arī tev ir, vai tikai pīkstulis? Man būs arī kaut kāc vizuālais arī :arrow: SENSORI un es nevaru izdomāt, kur to likt?? Uz paneļa kaut kā negribās?!

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Naaca kaadas 4as dienas!!!
Kastiiti ielika bagazhniekaa, a ekraanu es sev pieliku uz priesheejaa panelja - stuurei kreisajaa pusee uzreiz kad iekaapj ieksha - izskataas tiiri ok, bet taa jau gaumes lieta!!!

Loci, tu caur bay.lv panjeemi vai ebayu??? :?: :?: :?:

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Ņēmu caur bay.lv , bet laikam jau vajadzēja pašam.. Izsole notika 23.06. :idea: bet tagad tikai preci sūtot pērdevējs
Tapē kaut ko konkrētāk par to bay.lv varēšu pateikt, kad saņemšu preci uz rokas.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Un cik tad tev tie sensori Latvijaa izmaksaa???

Ilgi gan!!! :o

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Īsumā par tiem sensoriem... :x :evil:

Vai nu tas bay.lv ir kaut kāc krūmu kantoris, bai arī es kaut ko varbūt nesaprotu, bet situācija sekojoša:
nopirku caur viņiem (bay.lv) parking sensorus 23.06.2007. !!!!! bet jo projām tie sensori tipa nākot no pārdevēja?!?!
Murgs kaut kāc!! :evil: Katru nedēļu viņiem raxtu, bet viņi tik atšaujās, ka nevarot iespaidot pasta sūtījumu ātrumu-lai gaidot!!! Tūlīt jau 2 mēneši riņķī! :x
:arrow:
Nu lūk! Es nenocietos, un pac piereģistrējos eBay un PayPalā. Pagājušo ceturtdien (09.08.07.) pac nopirku sensorus
un tie jau šodien (17.08.07.) ir atnākuši!!!
Secinājums: vai nu bay.lv mani "met pāri" vai arī tas pārdevējs ir "uzmetis" to bay.lv!!!

Bet nu tehniski jautājumi.
Lasīju ka daži te paši ielikuši sensorus/daži servisā! Varbūt kāc var iemest bildes, lai varu apskatīties, kādā attālumā un augstumā labāk likt, jo taisos to darīt pac?!

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Maleejos likt labak tuvaak stuuriem, lai tos labi kertu!!!
Savus pieliku tuvaak bampera augshai un apm 5 cm no katras malas!!!
Darbojas ok!!!

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

A tev bija jāurbjās cauri tam metālam, kas bampera iekšpusē, vai nē? (kaut kur iepriekš lasīju, ka tāds ir)
Un attālumu starp sensoriem liki, kā izstrukcijā ~ 50cm?

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

bij jaaurbjaas, tur kaut kaadu citu urbi to dariija. jo tas kas komplektaa dzelzi nenjem!!!
+/- 50 arii bija, bet apskaties pats cik aptuveni tur sanaak, var jau arii vairaak, lai tik vienmeeriigi sanaak!!! :idea:

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 4 5 [6] 7 8

Forums » Tehniski jautājumi » Parking montāža
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online