Parking montāža » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Parking montāža

Lapas: 1 2 [3] 4 5 6 7 8
Parking montāža ( 11743 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Tiešām ir!!!! Tikai man pasham sanaaca gemors ar to paypalu, jo shis neatzina manas visa electron datus!!!! Sanaaca bishku pakomuniceeties ar paardeveeju, lai noskaidrotu bankas kontu uz kuru skaitiit caur Hanzeni!!!!
Vienīgi sviests ka banka par naudas paarskaitiishanu un UK prasa papildus 8Ls
Tu jau Loci pats vari ebayaa ieregistreeties, un varbuut tev sanaaks arii Paypalaa tikt un ietaupiit 8Ls

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Veiksmes!!!! Es tādu kantori Latvijā nezināju!!! :roll:

P.S. Pieņemsim tu nopirksi - kur tu tos montēsi??? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

Atbildēt uz šo ziņu
juris

429 ziņas

PM

Šis kantoris ir labs, ja kādu preci nesūta uz Latviju. Bet ja ir iespēja, tad labāk pašam iepirkties caur PayPal. Tas kantoris jau pavelti visu nedarīs.
Es ar nopirku no uk. sensorus un pats uzliku. Kaut gan man viņi bija bezvadu, tas atviegloja vadu vilkšanu.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5 TD LE

Anonymous user

3652 ziņas

PM

A es atradu un piereģistrējos :arrow: TE
Izskatās normāli. Nevajag PayPal arī. Pamēģināsu-redzēsim, kā būs!! :wink:

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Cik apskatījos bezvadu un parastos-atšķirās tikai ar vienu vadu. Nu ar to, kurš aiziet uz priekšu tipa skaņas vai ekrāna darbināšanai, jo pati tā kastīte (kurai pienāk sensoru vadi) atrodas kaut kur bagažniekā, jo jāpievieno pie atpakaļgaitas lampas vadiem. :roll:

Un ielikt domāju pac, jo komplektā līdz pat nāk urbītis sensoru izmērā. Tad jau atliek tikai nomērīt pareizus un vienādus attālumus uz bampera-izurbt, un pievienot vadiņus.. ja sanāx nopirkt protams :wink:

Atbildēt uz šo ziņu
juris

429 ziņas

PM

o jā, manam aiz bufera ir U veida dzelzs, kurā iekšā ir gumija. iznāca, ka bija jāurbjas tajā gumijā.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5 TD LE

Anonymous user

3652 ziņas

PM

man jau stav no ebaya sanaca 21ls man tikai 4 pakalja ar vadiem bija ari urbis strada perfekti.
liku pats 1.5 stundas darbs. sastopama problema: zem plastmasa bufera naak dzelzs atsitejs ja gribi likt sensorus ka gribas tad shamo ir jaurbj bet tas ir liels gemors jo metals ir kartiigs. bet tur kur normali jabut sensoriem ir caurumi taja metala atsiteja taka nomeriju un tajos ari ieliku. pashos malos neliku jo tapat pa spoguliem to redzu, liku visus pakalja lai skatas. sensorus krasot var bet labak nekrasot vai tikai ar krasaino laku un tas samazinas jutigumu.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Beidzot piereģestrējos ebay un līdz ar to laikam sataisiju ziepes.Taisijos pasūtīt sev parking sensorus,tiku tik tālu ka paziņoja man ka prece ir mana un tagad tikai ir jasamaksā.Taisos vadīt kredītkartes datus un šetev pazūda strāva mājās.Kad strāva uzradās domāju vispirms gristies pie jums.Ko man darīt?Prece it kā bija mana?Varbūt man preci pasūtīt no jaunu. :shock:

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 [3] 4 5 6 7 8

Forums » Tehniski jautājumi » Parking montāža
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online