automatiska karba??? » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » automatiska karba???

Lapas: [1]
automatiska karba??? ( 1792 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Sveiki! Man jautājums par automatiskajām kārbām, manam Dodge GrandCaravan (1997.g.), nojuka karba, bet man liekas intresantākais, ka pirms tam tā kārba strādāja ideāli (tas ari mani mulsina), "karoče" nobraucu lēnām no pļavas un vajadzēja atpakaļgaitā pabraukt pret nelielu kalnu, ka nedaudz straujāk uzspiedu gāzi, tā kaut kas norāvās un viss, līdzīgi kā pusasi norautu. No sākuma arī domāju ka pusas, bet ieliku ":D" šis man iet uz priekšu, tad sapratu, ka pazuda atpakaļ gaita, bet kad pabraucu uz priekšu vairāk, tad tur ar vairs atrumu, nav!!! Izrādās ka atrums sasniedz aptuveni 25 km./h., tad izlec no atruma un viss, tad stajies cela malā, slāpē nost (obligāti, savadak neiet) un visu pajaunam, ka parsniedz tos 25 km, ta izlec ara un tada skana ka kaut kas izslid... Varbut kaut kam ir bijis lidzigi? Varbut varētu būt pie vainas, tā mufta (kas nak sajuga vieta)? Vai nu tomēr jājauc kārba ārā un tad jāskatās?

Ja kādam ir kāds zināms meistars normāls, ielieciet koordinātes!!! (kārba ir noņemta, tad nu kārbu varu aizvest kur vajag)

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Ja Tev ir katalizators, tad varetu but ka tas ir sabiris, un nosprosto izpludi!

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » automatiska karba???
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online