Elektriibas probleemas. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Elektriibas probleemas.

Lapas: [1] 2 3 4
Elektriibas probleemas. ( 7459 )
Lomix

35 ziņas

PM

Sveiki Vojager fani!!!!
Man taada kibele ar vojager 1996. 2,4i. braucot noslaapa un vis vairaak nelec nekaados apstaakljos. aizvilku uz vienu servisu un tur man pateica ka kaut kur ir paartraukta elektrokeede. biju citaa servisaa kur var uztaisiit elektronikas diagnostiku. peec diagnostikas man esot beigts kaut kaads vadiibas bloks? kas tas par velnu un ko vish dara un cik taads var maxaat. pats meeginaaju skatiijos vai ir dzirkstele(meeginaaju ar kaut kaadu vecu zzigulja sveci) nebija.

Atbildēt uz šo ziņu

voyager 2.4i

Jurčiks

445 ziņas

PM

Bij man ar tā pat, vienu brīdi šis izdomā ka neleks vairs, servisā atklāja ka tas ir vadības bloks, lietots man izmaksāja 120.- Ls, :evil: , vel bij nepatikams moments, atvedu trīs gabalus, ejošus blokus no it kā tādām pašām mašīnām, bet neviens nederēja.
Lai veicas !

Atbildēt uz šo ziņu

GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG

Lomix

35 ziņas

PM

nu un kaa tad tev beigaas izdevaas piedabuut pie dziiviibas vojageri?? no trim blokiem neviens nebija vesels, tas skan taa biedeejoshi.

Atbildēt uz šo ziņu

voyager 2.4i

Lomix

35 ziņas

PM

nu skaidrs. man ir 2,4i motors un vienaa no servisiem man teica kad ir iespeeja remonteet, jo shie esot jau remonteejushi taadu bliku. tikai taa summa taada smuka par remontu. ja nau nosleepums varbuut zini kur man taadu mekleet?

Atbildēt uz šo ziņu

voyager 2.4i

Jurčiks

445 ziņas

PM

Servisā man teica ka tie nav paredzēti remontēt, protams ja runa iet par to pašu bloku, lai gan "AMERIKAS AUTO" man piedāvāja pasūtīt restaurētu no ASV, vari painteresēties, bet cena bij dārgāka nekā lietotam, par lietotu painteresējies klubā, ja šiem nav,šrotos jābūt, atver http://www.reklama.lv tur jau sameklēsi :wink:

Atbildēt uz šo ziņu

Jurčiks

445 ziņas

PM

Nu nē, bloki bij ejoši, bet viņi ir dažādi, tur ir kaut kādas nianses, beigās servisa veči piemeklēja bloku vispār no 3,3 l motora un aizgāja.

Atbildēt uz šo ziņu

Fils

321 ziņas

PM

nebūs tas saistīts ar signalizācijas uzstādīšanu. Man arī rezēm paši no sevis nostrādā logutīrītāji, bet tā ir problēma džeru problēma

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2.5 CRD 2005
-------------------------------------------------------
Beer is prof that god loves us and wants us to be happy!
Benjamin Franklin

Kvatra

746 ziņas

PM

Paldies! Skatiishos, tad to barabaanu!

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2 3 4

Forums » Tehniski jautājumi » Elektriibas probleemas.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online