Signalizācija... » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Signalizācija...

Lapas: [1] 2
Signalizācija... ( 3110 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Sveiki!
Gribēju painteresēties... Vienā kantorī uzliku signalizāciju, pati signalizācija laikam sauca Euromaster. Tagad ir tā ka pēc ilgākas braukšanas vai arī karstā laikā (reizem naktī) slēdzas iekša, tie burkāni skākumā teica elekrtonika, nu tipa kaukas vēlāk izslēdzoties auto utt... uzlika aizrsturi uz 40 sek. bet nu sākumā pat likās ka palīdzēja, bet nekā... tagad viņi man stāsta par durvju slēdžiem un vibrācijam.... kaugan tas notiek pie mājas laukos, cimos pie ve cākiem, kad brauc mašīnas un kad nebrauc... Tad nu laikam jautājums tāds, vai kādam nav bijusi līdzīgaa prob.!? Jo man jaulikas ka tas ir vai nu viņu līko roku vaina vai arī pašas sign. Un bijis esmu reizes 5 piue viņiem jau un pēdējā reizē pat vairs necntās neko darīt... (angrryy)

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Ja ir ultraskaņas salona sensori un tie ir noregulēti pārmēru jūtīgi, tad signalizāciju var ieslēgt salonā palikusi muša vai cits insekts.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Ja liki oficiāli, labāk brauc pie viņiem un saki, lai maina uz citu! Garantijai tak jābūt...

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Nē, nē, tādas lietas nav... tā ir parasta signalizācijja... bez mušām... Ir tā ka es nezinu vai plēsties ar viņiem lai mania signalizāciju, vai aizst uz kādu servisu lai pogas nomaina...

Atbildēt uz šo ziņu
Kvatra

746 ziņas

PM

Man bij liidziigs variants, pie vainas bij kapota poga noklaajusies!

Atbildēt uz šo ziņu
TREYER

56 ziņas

PM

Drusku skaidrāk jau varēji uzrakstīt,kas tur slēdzās iekša.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Kvatra"]Man: "
Man vaina veel nav bijusi,bet kapota poga jau bija noblokeeta kad pirku :wink:

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Un ir tā kad tā draņķaa sign ieslēdzas indikators rāda ka nostrādā uz durvīm... Bet tas notiek teiks tā kad mašīna ir uzsilusi!!!, mēģināju raustīt durvis, no tā neslēdzās iekšā!!!

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Signalizācija...
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online