Koka apdare » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Koka apdare

Lapas: 1 2 3 [4] 5
Koka apdare ( 7183 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Jā,bildes nav labi sanākušas.Dzīvajā ir cita lieta.Spīd kā runcim olas.Bildē izskatās tā ka koka apdare kā ar pirkstiem ietaukota.kad braukšu uz kluba ekskursiju,tad pabrīdināšu interesentus.Ticiet man izkatās labi.bet nu jā,kā kuram patīk.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Tu gribēji teikt plastmasas apdari :roll:

J agodīgi tad man ar nepārāk, bet tas varbūt dēl fočvīgā un pirkstiem uz tās "koka" apdares. Es ar uz šo fīču skatijos, bet tad laikam pagaidām nē, kamēr dzīvē neredzēšu.

Atbildēt uz šo ziņu
mummi

22 ziņas

PM

Nekā personīga, bet arī man ne visai patīk. Katra ziņā forši, ka savu ideju novedi līdz galam.

Atbildēt uz šo ziņu

Kāpēc dzert un braukt, ja var pīpēt un lidot....

Anonymous user

3652 ziņas

PM

nemet kreņķi, manam arī iekšā dažas koka strīpiņas un panelis ap radio, nav tik pie logu ataisāmām pogām, man patīk ,tas kaut nedaudz noēd to pelēcību salonā.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Nu katram ir sava gaume un viedoklis.Ir kam patīk un ir kam nepatīk.Galvenais ka pašam patīk!Paldies par vērtējumiem,tikai žēl gan ka gandrīz nevienam nepatika.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Neesi nofotogrāfējis, kāds izskatījās iepriekš. Interesanti būtu veco parādīt kādam namdarim, cik tāds varētu izmaksāt no īsta koka.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Jā,koks tiešām izkrāsoja paneli un kļuva daudz košāks.Ir man bildes,kur panelis bez koka.Vajag ielikt?

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

ieliec gan, bildītes pirms pārmaiņām!

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 [4] 5

Forums » Tehniski jautājumi » Koka apdare
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online