Probēmas ar ātrumkārbu. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Probēmas ar ātrumkārbu.

Lapas: [1] 2 3
Probēmas ar ātrumkārbu. ( 6832 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Voyager, 96.g 3.3 automāts, ieliekot atpakaļgaitā reizēm raustās, tā kā gribētu noslāpt, pāris reizes ir bijusi graboņa apakšā. Braucot uz priekšu ātrumi pagaidām pārslēdzas perfekti. Man ieteica diagnostiku kārbai servisā RAAP Artilērijas ielā, bet man šķiet ka līdz Rīgai varu arī netikt. Vai kāds zin kādu zinošu cilvēciņu vidzemē, kas varētu palīdzēt. Būšu arī pateicīgs par citiem padomiem.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Par kārbām tieši nepateikšu, bet laps serviss ir Valmierā, Lodes ielā (pie vecā VAZ servisa), tur moika arī ir. Pazvani, varbūt tiec pie padoma? T. 4223278

Atbildēt uz šo ziņu
martins765

88 ziņas

PM

Drosak domaju tomer crysler centra testet,jo rapa ir cena bezjega uzgriesta.

Atbildēt uz šo ziņu
wizard

654 ziņas

PM

Vispirms labi papēti diferenciāla satelītu māju. Vis biežāka vaina ir tur.
No buksēšanas (spolēšanas) norauj satelītu asij tapu, un tad sākas problēmas ar ķīlēšanām un graboņiem. Diferenciāla vāku ar mokām, bet var noskrūvēt neņemot kārbu nost no mašīnas.
Ja konstatēsi, kā vaina ir tur - zvani, iedošu meistara tālruņa numuru. Meistars ir Rīgā.
Pats pie viņa savu diferenciālu remontēju.
Ja kādi jautājumi, zvani man 29636234.
Veiksmes!

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3,0 FVD 1992

Pepper

85 ziņas

PM

Man atkal nav problēmas ar atpakaļgaitu bet gan nepārslēdzās ātrumi Braucot līkumā atskanēja savāda skaņa (it kā trose pārplīstu) Tagad ir tā ka ieliekot parking noraustās...Secinājums ka uzsākot braukšanu sanāk nevis ar pirmo bet gan ar trešo vai otro ātrumu. Tā nu mana braukšana pa centru ir 40 km/h. Ko iesakat darīt? Uz RAAP negribās

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler T&C 96
Glīši sarkans

Pepper

85 ziņas

PM

:?: :?: :?:

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler T&C 96
Glīši sarkans

bumbieris

333 ziņas

PM

Es nomainītu eļļu un filtru, un apskatītos vai nav skaidas. Un tad jau arī bišku iekšā ko redz.

Atbildēt uz šo ziņu

PLYMOUTH VOYAGER 92 3.0

wizard

654 ziņas

PM

Ja mašīna negrib kusteties no vietas, parnesumi negrib parslegties, tad varbūt problema ar eļļu, filtru vai aizseretiem kanaliem.
Bet ja iekš kārbas noskan krakšķi, sitieni vai kautkadi ravieni, tad karba jajauc, lai laicīgi atradot vajas vietas, vai beigtas detaļas, ar mazakiem izdevumiem saremontēt un braukt.
Automatiskajā pārnesumu kārbā neka sarežģīta nav, bet tas remontu var uzticēt tikai akurātiem un atbildigiem cilvekiem.
To ivels
Skaties iepriekšejo ziņojumu! Pie tā varu piebilst, kā tieši pagriezienos strāda tie satelīti!
Veiksmes!

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3,0 FVD 1992

Lapas: [1] 2 3

Forums » Tehniski jautājumi » Probēmas ar ātrumkārbu.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online